maccek_21 je napisal/-a:Zdravo...
Zanima me če je že kdo dal znižati avto z predelavo originalnih vzmeti?....ter kako se to kaj obnese?
Hvala za info
LP
Spidojc je napisal/-a:če je dobr narejen ne ogrožaš nobenga, drgaš pa to dela amortizer pa še homologacijo ti uredi,pa je vse strokovno pa v najlebšem redu,je pa lohk navaren če sam to delaš.
http://www.amortizer-sp.si/
maccek_21 je napisal/-a:VWGapo je napisal/-a:Men so predelavo naredili lansko leto in sem popolnoma zadovoljen, Dobiš tudi potrdilo o vgradnji tako da s homologacijo ni problema
kakšna je pa vožnja kaj?.....veliko trša? ....THNX
Bor je napisal/-a:Jst ti predlagam, da avta ne tršaš. Zamenjaj samo ferde in to je to. Jst sem mel znižanga in stršane 10% ( tok je reku Vuga) in sem po pol leta dal dol ker sem skor popizdu zdej pozimi ko sem se na šiht vozu. Me je že na vse zgodi zjutri predrmalo. In zdej se vozim spet z original in se zadovoljen![]()
Čist odvisno zakaj rabiš avto in kolk km delaš. Jst jih delam nekje 25k na leto in mi je šlo močno na živce. Najbolj to, da je ruknalo na vsaki luknji na kateri drgač komi kej čutiš
Spidojc je napisal/-a:če je dobr narejen ne ogrožaš nobenga, drgaš pa to dela amortizer pa še homologacijo ti uredi,pa je vse strokovno pa v najlebšem redu,je pa lohk navaren če sam to delaš.
http://www.amortizer-sp.si/
Doc206 je napisal/-a:Ma kaj si tud nižu al sam tršuker 10% ni dost... kaj se pa voziš po tako slabih cestah :P
Okram je napisal/-a:Spidojc: "če je dobr narejen ne ogrožaš nobenga...."
V prvi vrsti ogrožaš sebe. Tudi fizika naredi svoje. Kdor ti je rekel, da je to čisto v redu, mu lahko mirno poveš, da laže.
BlackWind
Se strinjam.
jaz bom sm tko reku če trenutno nimaš dnarja za ene šp. fedre se raj še neki cajta furi pa našpari tist keš pa si kup fedre brezveze sploh kakšn dnar dat da ti stršajo režajo itd to je samo stran vržen denar
Aleš je napisal/-a:jaz bom sm tko reku če trenutno nimaš dnarja za ene šp. fedre se raj še neki cajta furi pa našpari tist keš pa si kup fedre brezveze sploh kakšn dnar dat da ti stršajo režajo itd to je samo stran vržen denar
Ne vem če je kaj dost cenej če jih daš tršat pa rezat........ kot pa če bi kupu ene normalne kvalitetne fedre.
Po forumu brska: D12J12, Google [Bot] in 14 gostov