enrique je napisal/-a:...ej to je res škoda denarja, mamo doma čipan avto pa za tistih 100.000sit oz. kokr že je čipanje si rajš privošči kaj bol koristnega ker tega pospeška ti ne boš občutil(a), verjetno pa tudi zaradi 10km/h končne hitrosti ne boš lažje spal(a) ponoči, odsvetujem!
DrMr je napisal/-a:enrique je napisal/-a:...ej to je res škoda denarja, mamo doma čipan avto pa za tistih 100.000sit oz. kokr že je čipanje si rajš privošči kaj bol koristnega ker tega pospeška ti ne boš občutil(a), verjetno pa tudi zaradi 10km/h končne hitrosti ne boš lažje spal(a) ponoči, odsvetujem!
...odvisno kako je čipan ( s čipsom
), osebno imam vse čipane in priporočam glede porabe, kakor tudi odzivnosti, ki jo na naših cestah z veleumnimi šoferji dostikrat potrebuješ...
vesna* je napisal/-a:lep pozdrav!!!
Jaz mam pa eno vprašanje, kar se tiče čipov za avtomobile.Imamo VW Transporterja T5 (letnik 2005) 2.5 TDI, 130 km. Zanima me, kakšna bi bila poraba, pospeški...če bi vstavili čip in bi se 130 km povečalo na 174 km.
čip bi dali vgraditi v RSR motor sport.
Mi lahko kdo pove kaj več o teh čipih in ali ima kdo s tem kakršne koli izkušnje.
Hvala!! Vesna
Jaz mam pa eno vprašanje, kar se tiče čipov za avtomobile.Imamo VW Transporterja T5 (letnik 2005) 2.5 TDI, 130 km. Zanima me, kakšna bi bila poraba, pospeški...če bi vstavili čip in bi se 130 km povečalo na 174 km.
Mi lahko kdo pove kaj več o teh čipih in ali ima kdo s tem kakršne koli izkušnje.
Hvala!! Vesna
Hvala!! Vesna
sasosa je napisal/-a:vesna* je napisal/-a:lep pozdrav!!!
Hvala!! Vesna
Zaenkrat lahko povem le tole: 23.02. sem dal vgradit v Scenic 1.9dCi 120KM R...d-ov modul in avto občutno bolj pospešuje, čuti se večji navor, porabe goriva še nisem meril. Rekli so mi, da modul optimalno deluje šele po narejenih 200-300km. Trenutno sem sem s tem zelo zadovoljen in pozitivno presenečen.
Lp
drsokodj je napisal/-a:jao!
đabe čipat.... večjo turbino daš pa je:DDD
hja če hočeš vedeti malo več o čipanju iz ust direktorja RSR tuninga nekje dobi film idealna linija od avto magazina...tm notr tut kj novga zveš!
l.p. drsokodj
MacAudio je napisal/-a:Za dobro delovanje motorja vozila in za zaneslijeve in vesele kilometre Jaz osebno odsvetujem tak poseg. Odločaš se pa tak sama, ane!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov