Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
omahens
Nov uporabnik

Kraj: Senovo

Lite feltne za Daewoo Nexia

Napisal/-a omahens Če mar 23, 2006 6:18 pm

No zanima me najprej nekaj, jst imam sedaj 14" gume a če dam 15" a moram naredit holomologanizacijo pa kolko stane? To je prvo drugo pa na uradni strani sem našel 4 modele felten:

aja pa na mojih gumah piše 175/60 R14

Slika
RW 008 brillantsilber 6 x 14

Slika
RF 305 brillantsilber 6.5 x 15

No to sta dva modela ki se mi zdita vredu.

Gledal sem pa na tej strani:
http://www.bbs.com/index.php?id=21&L=2

Mimo grede, če veste za koga ki jih prodaja javite, pa povejte kakšna bi bila cena!

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Če mar 23, 2006 6:35 pm

Najprej se pozanimej, ce ti bo feltna sploh pasala v kolotek, ker ce bo mal na "vn" gledala, ti pajsa ob blatnik ;)
Sem razmisljal, ce bi dal lite feltne na ta avto, pa sem ga raje prodal.. :tomidelej:

Uporabniški avatar
omahens
Nov uporabnik

Napisal/-a omahens Če mar 23, 2006 6:43 pm

AXioN je napisal/-a:Najprej se pozanimej, ce ti bo feltna sploh pasala v kolotek, ker ce bo mal na "vn" gledala, ti pajsa ob blatnik ;)
Sem razmisljal, ce bi dal lite feltne na ta avto, pa sem ga raje prodal.. :tomidelej:

Ja sj sm na tisti spletni strani, ki sem jo navedel iskal po znamki in modelu avtomobila in sem dobil 4 feltne ven potem pa sem izmed tistih štirih pač dve izbral tako, da bi moralo pasat!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če mar 23, 2006 8:44 pm

moj bratranec je isto delal na nexii, ampak ko so feltne namontirali, pa hoteli zašraufat gor, jih niti niso zadnjih mogli poravnat, ker ma blatnik tak glupo baje narejen... morda da so naročili napačni ET, samo to je bla rahlo huda... probat ni greh, še vedno lahko neseš nazaj pol pa poveš, da ne gre zmontirat
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Re: Lite feltne za Daewoo Nexia

Napisal/-a RegY Če mar 23, 2006 8:49 pm

omahens je napisal/-a:holomologanizacijo

homologanizacijo? kaj je to? poseben postopek za aluminij kromirat? ql :D

homologacija... ponovi za mano... homo (gay) - lo (nizko) - gacija (res morem rečt, da si predstavljaj posrane boxarke?)

homologacija stane tam nekje med 10 in 20k sit s vsemi dajatvami ki si jih zmislijo, moraš pa jo delaš, kakor hitro spremeniš dovoljeno mero pnevmatik, ki so original na tvojem avtu

brez zamere, malo heca, malo zares... upam pa da brez zamere

LP
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Če mar 23, 2006 8:56 pm

zadnjič sem na it odpadu vidu dve nexii z alu platišči.mislim pa da so ble 14col.

Uporabniški avatar
omahens
Nov uporabnik

Napisal/-a omahens Če mar 23, 2006 9:14 pm

TommyGun je napisal/-a:zadnjič sem na it odpadu vidu dve nexii z alu platišči.mislim pa da so ble 14col.

In kaj je to zaen it odpad oziroma kje se nahaja? Ker bi namreč šel sam pogledat to!

it pomeni na Italijanski strani:

Famiglia Primozic
Romino Ericcardo
Via Goriziana 187
Gorizia

No še vedno me zanima če ima kdo na Nexiji take felgne pa če bi jih kdo prodal tak kot sm napisal al pa vsaj podobne!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov