Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

king22
Nov uporabnik

Montaža klime v Fabio

Napisal/-a king22 To mar 28, 2006 7:37 am

Pozdravljeni!

Bliža se poletje in me malo mika,da bi vgradil klimo v fabio.
Avta še nimam namen prodajati, ker mi lepo služi.

Mogoče se res ne splača ta poseg ali pa...
Mi lahko kdo svetuje ,če obstaja kaka alternativa za vgradnjo in kako je kaj glede cene??
Se dajo tudi dobiti kakšni načrti za montažo,ker bi mogoče probala s kolegom v delavnici to tudi zmontirat....
Kje kupiti klimo?
Mora biti original ali paše od kakega drugega avta?
Alternative oz. ponaredki?

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To mar 28, 2006 7:55 am

Jst sem pred ene 3 leti tud razmišlu o vgradni klime v fabijo pa sem poklicu v Bejo in so rekl da stane klima okol 400 k SIT. Pol me je pa vse minil in sem se okol brez nje vozu. :?

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 To mar 28, 2006 8:55 am

Naprimer Waeco Klima Kompressor dobis na ebayu ze za mislim da 300€ za VW saj za skodo bi to moglo pasat.........to sme jaz enkrat gledal zdaj ,ce pase ne vem samo po kmecki logiki bi moglo delat tud ,ce bi od forda dal not,kaj pa vem nisem ravno najbolj tu doma.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To mar 28, 2006 9:24 am

106 je napisal/-a:Naprimer Waeco Klima Kompressor dobis na ebayu ze za mislim da 300€ za VW saj za skodo bi to moglo pasat.........to sme jaz enkrat gledal zdaj ,ce pase ne vem samo po kmecki logiki bi moglo delat tud ,ce bi od forda dal not,kaj pa vem nisem ravno najbolj tu doma.

kompresor še ni nič, rabš še cevi, regulacijo, večji hladilnik, pol notranji del klime...

če mislš delat sam, potem se ti splača dobit razbito abio in z nje pobrat vse kar je od klime in si zmontirat v svojo
drugač se pa naknadno vgrajevanje klime ne splača in je cenej kupt drug avto
podpis

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Napisal/-a 106 To mar 28, 2006 9:22 pm

no saj tisto ni tak drago po mojih izracunih takrat ko sme gledal vseskup ni stalo vec kot 500 evrov montaza pa doma tak da za tistih 400 jurjev naj oni tam japijem prodajajo hehehe

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To mar 28, 2006 9:29 pm

in mislim da ni vseeno če je kompresor narejen za diesel ali bencin mašino (število obratov)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Napisal/-a 106 To mar 28, 2006 10:48 pm

Gres pac recimo na ebay.de pa tam vpises klima kühler pa klima kompressor pa tam mas vse zivo not za vse avte staro in novo za mali dnar se da sestavit tisti zlauhi pa potenciometri pa so itak najmanj
;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr mar 29, 2006 1:05 pm

Pomoje je najenostavnejsa varianta res da iz enbe fabie poberes vse kaj rabis, samo ponavadi se naknadna vgradnja klime ne obnese najbolse, nonstop neke tezave, uhajanje plina in podobno.
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov