CockroaC je napisal/-a:No mogoce sem se narobe izrazil ni mu v skodo, ampak ne dela nic drugega kot pa da piska, ker na bencincih ima ta ventil primarno vlogo da spisca zrak iz sistema dda ne zabije turbine in ji s tem podaljša življensko dobo, pa se zavrti se raje ker ostane v gibanju.
CockroaC je napisal/-a:No mogoce sem se narobe izrazil ni mu v skodo, ampak ne dela nic drugega kot pa da piska, ker na bencincih ima ta ventil primarno vlogo da spisca zrak iz sistema dda ne zabije turbine in ji s tem podaljša življensko dobo, pa se zavrti se raje ker ostane v gibanju.
FOX_racer je napisal/-a:Lepo pozdravljeni!
Mene sama funkcionalnost power pop ventila en k**** briga(sem lastnik wv bore tdi 110ps+čip tako da nima smisla gledat na 2 konja gor al dol)) me pa zanima kje bi lahko dobil kakšen zvočni posnetek piskanja pr dizlu.Namreč že sam zvok dizla preglasi turbino in pol če tako pihne da se moram vozit z odprtimi šipami da se kaj sliši...pol mi je žal teh cekinov,ki bi jih odštel...nemorem si pomagat...imam očitno subaru sindrom ki se ga nemorem znebit... :P samo da piska,tuli itd. sovoznice pa tud nemorem vedno ščipat
Po forumu brska: iron in 7 gostov