Jaz sem jo nabavu na netu - http://www.french-power.com/ - z rahlim posegom v pleh (tam pri desnem amortizerju ob posodici za hladilno tekočino) lepo sede in lepo zgleda. Jaz občutim tudi razliko v odzivnosti.
lp
a lahko men kdo pove ke naj jst dobim strut bar za svojga golf iv tdi-ja.kjer kol gledam nikjer ne dobim take da mi nebi blo treba posegat v avto
problem pa nastane
Poglej na ebay.de more se kaj dobit..
Seveda se pa da to tudi narest delajo fantje te zadeve tako da..
Recimo uporabnik Rok (oz Roki) ki ima stylano oranžno sedanko Civic 5G del arecimo te zadeve.. Od kupcev sam pohvale. Sicer bolj za honde pa vendarle je razlika le, da meter v roke uzameš
pregledau cel ebay pa nic za mojega.meniu se z nekaterimi iz foruma pa tut ne gre.bi ti tega roka prasau ce bi hotel narediti to?al pa ce das ksn kontakt od njega
Dal sm pa samo 2primera, boš moral že sam mal pobrskat ostale ponudbe..
Če se ne motm so pa dizli 110+ enaki, dvomm da maš ti drugače fitr itd speljano..
Razlike so v drobovju motorja, od zunaj je isti k..
samo ce malo bolj pogledas sliko vidis da je moj pokrov masine(una plastika) velik visje postavljena kot pri seatu.neki bo treba nardit.bom ze neki.cupraR hvala za pomoc in link
da se načeloma narest za vsak avto sam je treba prej poslikat kam pride pritrjen strutbar zato da se zriše in da zrezat prirobnice ki pašejo na amortizer recimo...
evo samo 2 fotke za predstavo
(nove pridejo čez kak tedn ker so strutbari (eni drugi) lih na prašnem barvanju)