Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

shibby
Nov uporabnik

1.5 TD

Napisal/-a shibby Sr apr 19, 2006 2:12 pm

zanimam se za nakup opel corse z mašino 1.5 TD in me zanima če se splača lupit ker baje sem od drugih slišal da turbina rada crkne po določenih km?če kej veste o tem bi vsa prosil da mi poveste?avto ima 160.000 km prevoženih lasnika dobr poznam tk da me zanima kolk lahko prčakujem da bo turbina-mašina še zdržala!

hvala

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: 1.5 TD

Napisal/-a Mad To maj 09, 2006 11:18 pm

shibby je napisal/-a:zanimam se za nakup opel corse z mašino 1.5 TD in me zanima če se splača lupit ker baje sem od drugih slišal da turbina rada crkne po določenih km?če kej veste o tem bi vsa prosil da mi poveste?avto ima 160.000 km prevoženih lasnika dobr poznam tk da me zanima kolk lahko prčakujem da bo turbina-mašina še zdržala!

hvala

Nihče tega ne more povedat ... lahko pa paziš in preprečiš marsikaj ... tej motorji so imeli probleme na Kadetih... glede na to, da so težji od Corse mogoče ti ne boš srečal tega... dobro olje, segret motor preden ga pohodiš do konca in preden ga ugasneš počakaš pol minute pa bo šlo... pa če ga je sosed počasi vozil ga probaj počasi nase privadit ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov