Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

henesy
Nov uporabnik

mitsubishi colt tuning :)

Napisal/-a henesy Ne apr 23, 2006 2:26 pm

mam colta letnik 89 1.2 pa me zanima če bi se dal kej nardit s to mašinco da bi mal bl šla :D tko da me zanima predvsem kaj bi se dal nardit da bi se pridobil kej moči, a se splača dat not drugo močnejšo mašinco al bi se dal s kakimi majhnimi dodatki oz. zamenjavami kej pridobit? pa še to, kje bi se dal dobit kake primerne diske za colta, oz. a se sploh da zamenjat da bi da bi meu diske uspred in uzad?
hvala za odgovore :P

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Sr apr 26, 2006 9:09 am

Mislim da s to masino ne mores kaj dosti naredit, raje se pozanimaj ce bi kje dobil kako rableno1,8 masino od colta GTI ali pa vsaj 1,6 16V. Meni se zdi da od Eclipsa, letnik od 91-94 2,0 16v tudi pase.
kolk pa mas prevozenih ne svojen coltu? A nima ta masina 75 konjev?
BMW E46

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar Sr apr 26, 2006 9:22 am

Kaj se tice zavor pa zadje diske lahko dobis od GTIja, tisti so jih ze mel. Samo pol bos mogel menjat celo zadjo premo. Kaj te ne zanima da bi raje kupo kakega galanta,ali pa protona 315, v katerem je tko al tko Mitsubishijeva tehnika?
BMW E46

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar Sr apr 26, 2006 9:22 am

Kaj se tice zavor pa zadje diske lahko dobis od GTIja, tisti so jih ze mel. Samo pol bos mogel menjat celo zadjo premo. Kaj te ne zanima da bi raje kupo kakega galanta,ali pa protona 315, v katerem je tko al tko Mitsubishijeva tehnika?
BMW E46

Collector
Nov uporabnik

Kraj: Med Ljubljano in Kamnikom

Re: mitsubishi colt tuning :)

Napisal/-a Collector Sr apr 26, 2006 11:30 am

henesy je napisal/-a:mam colta letnik 89 1.2 pa me zanima če bi se dal kej nardit s to mašinco da bi mal bl šla :D tko da me zanima predvsem kaj bi se dal nardit da bi se pridobil kej moči, a se splača dat not drugo močnejšo mašinco al bi se dal s kakimi majhnimi dodatki oz. zamenjavami kej pridobit? pa še to, kje bi se dal dobit kake primerne diske za colta, oz. a se sploh da zamenjat da bi da bi meu diske uspred in uzad?

Zdaj odvisno kok hočeš da gre. Ampak pri tako malo vrednem avtu je vsak poseg dražji od samega avta. Svak prodaja Colta l.91 1,5 mašinca, avto je v redu. Če te zanima končna je tam nek okoli 190 (števec). Cenej te pride da kupiš drug avto, kot da karkoli tunaš.
Odvisno je pa samo od tebe pa tega koliko si navezan na avto.
Slika

Uporabniški avatar
mifek
Novinec

Kraj: Maribor

Re: mitsubishi colt tuning :)

Napisal/-a mifek Sr apr 26, 2006 12:40 pm

henesy je napisal/-a:mam colta letnik 89 1.2 pa me zanima če bi se dal kej nardit s to mašinco da bi mal bl šla :D tko da me zanima predvsem kaj bi se dal nardit da bi se pridobil kej moči, a se splača dat not drugo močnejšo mašinco al bi se dal s kakimi majhnimi dodatki oz. zamenjavami kej pridobit? pa še to, kje bi se dal dobit kake primerne diske za colta, oz. a se sploh da zamenjat da bi da bi meu diske uspred in uzad?

kaj maš to neko čudno mašino :D Jaz mam Colta letnik 90 pa je 1.3 75KM :) drugač pa vprašaj na MCS forumu :D

LP

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Sr apr 26, 2006 1:17 pm

toti stari colti so meli razlicno mocne masine, ceprav isto kubaturo ...

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar Sr apr 26, 2006 8:40 pm

Le kaj je s totim forumom, zakaj mi vse duplo objavi.

mislim da je se najbols da menjas avto. na avto netu sem opazil colta,ki je ruknjen, pa se prodaja za malih 80,000sit. Popravilo bi te stalo se kaksnih150000sit, pa mas uredu avto. ( PREMISLI!!!!!!).
BMW E46

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar Sr apr 26, 2006 8:44 pm

Le kaj je s totim forumom, zakaj mi vse duplo objavi.

mislim da je se najbols da menjas avto. na avto netu sem opazil colta,ki je ruknjen, pa se prodaja za malih 80,000sit. Popravilo bi te stalo se kaksnih150000sit, pa mas uredu avto. ( PREMISLI!!!!!!).
BMW E46
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov