5ka je napisal/-a:se da stlačt v kampusko alpinin 1.4 motor
sicer cenovno res samo ... ne pozabi na homologacijo ... z motorjem 1.4 Five ne bo nihče nič posumil gre pa lahko zelo dobro - jaz bi se bolj potil zaradi podvozja ...R5 je malo švoh... L.p. Madmloncar je napisal/-a:mašino bi že spravil notri, ampak kje jo boš dobil, kajti te mašine so zelo redke?
ti bi montiru 1.4 8V (cca 95KM) ali 1.4 8V turbo (110KM).
če mene vprašaš, najbolj ugodna rešitev je vgradnja 1.7 mašine ali pa 1.4 turbo od GTT
5ka je napisal/-a:1.4 motor bom sigurno vtaknil v mojo petko ker je 1.1 res žalostno vozit.Prva varjanta je bil 1.4 alpina n frgazarc zaradi tega ker ga mam doma.Zelo mi je všeč vožnja z avtom ki mogoče res ni tako hiter ,alpina ni hitra ma pa hude pospeške.Seveda pa se tudi eksotično sliši ko rečeš alpina.Jaz sem jo mel približno dve leti in moram rečt da je to avto za užitke.Res pa je tudi to da je bolj podobna katri kot svojim naslednicam.Če gdo ve za kakšno staro karoserijo(R5 TL ali podobno) ki še ni čist zgnila in ima bolj socialno ceno se da tut kaj zment.
5ka je napisal/-a:prodal ga nebom ker mam od alpinke vse razen školke, ki pa jo iščem
razmišljam pa tudi o nabavi iguaninega kita za R4
fensi zgleda ampak ni pocenijavascript:emoticon(':(')
Sad
da se jih videt na www iguana.com
Dariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:5ka je napisal/-a:kaj vse je treba predelat
Da - R5 Maxi turbo...
he he...to pa lahko only sanjas
Še sedaj imam izvod revije Gente motori iz leta 1982 , ki ima članek o njej ko jo je testiral Andrea De Adamich![]()
L.p. Mad
in?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov