Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Filter....

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne maj 07, 2006 6:03 pm

Mene zanima kako reagirajo policaji, če ugotovijo da maš filter.(odpreš haubo če zahteva).Ti lahko napiše kako kazen?
nekateri pravjo da je možno,nekateri da ne....

kaj vi pravte? :D

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Ne maj 07, 2006 6:18 pm

mal poišč po forumu,stvar je že tolk prežvečena da nima več okusa

LP

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Ne maj 07, 2006 6:22 pm

mene pol sam neki zanima, č pulcaji tok težijo, zrd čist usake pizdarije, a pol res ne smemo sploh kej sami nrdit na autu al kko?
vem pa da so pulcaji bol tečni u manših občinah in se nalimajo na take tuning frike
en nasvet- čimmn razlagat pulcaju, bolš bo
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
Daemon
Nov uporabnik

Kraj: koper

Napisal/-a Daemon Ne maj 07, 2006 8:23 pm

V notranjosti države ti noben policaj ne bo odpiral havbe, verjemi :lol:

Edino če mu hočeš sam pokazat kaj maš ti pod havbo :lol:

Gost

Napisal/-a Gost Ne maj 07, 2006 8:27 pm

js osebno ne poznam nobenga k bi moru murjaku odperat havbo,,pa pomoje ti nima kj težit za filtr.Al se furaš z njim al pa brez,gre se za tvojo mašino. ;)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne maj 07, 2006 8:41 pm

Bad aSS Boy je napisal/-a:js osebno ne poznam nobenga k bi moru murjaku odperat havbo,,pa pomoje ti nima kj težit za filtr.Al se furaš z njim al pa brez,gre se za tvojo mašino. ;)

dragi moj ne bit tolk sigurn v te tvoje izjave...
vidiš tole je moj avtoček. spodaj....in ko sem bil ustavljen je zahteval homolomo ....ko jo je dobil v roke jo je prebral....zahteval naj odprem pokrov motorja.....in ko je videl da imam filter ki pa ni vpisan v homolomo je začel težit z kaznijo....na srečo je nism dubu saj je ostalo vse homologirano in je pogledal skozi prste.
IN JA ŠPORTNI FILTER JE TREBA HOMOLOGIRAT.ker drugače sledi kazen.....pa še tehničnega neboš naredu.....če že ne zarad filtra pa zarad hrupa ki le ta presega mejo predpisanega...
jebiga kaj čmo tako pač je v tej naši državi.....
tud dobiš kazen če policist ugotovi da odzadaj nimaš dobro pričvrščenega wooferja...
kazen pa je 30.000 sit----->preverjeno.
ENOSTAVNO SI DEJTE DOPOVEDAT DA SMO PROTI SISTEMU NUUUULAAAA IN DA NEBOŠ TI PROTI NJIM ČISTO NIČ.......kot bi lulkal proti vetru...
pa brez zamere

Slika

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a ShineR Ne maj 07, 2006 9:39 pm

daemon & badassboy: dejta probat ne zavajat folka no. če sta prepričana da imata praw, ok. imejta filtre pod haubo pa nč homologirat pa vaju bojo enkrat že policaji streznili s položnico za 100k sit, ne bosta prva in ne zadnja.
preden pa pišeta take stvari po forumih se pa dejta mal prepričat kako pa kaj da ne bo pol kdo k res nima pojma o teh zadevah za brezveze plačeval nenormalno visoke kazni.
powered by Nissan Silvia S14 & bmw E30
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10221
-the pursuit of performance-
Slika

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po maj 08, 2006 5:50 am

Mislim da ma Damjan prav, ker če so težili njemu za filter pri vseh mogočih predelavah ki so ble homologirane...A je to tud kakšno pravilo?

Ponavadi je tud tko da se policajček ne da kar tako in težko bo on ostal praznih rok ko ustavi kakšno tako poštimano mašino. Vedno se dobi kaj...(na žalost)

Uporabniški avatar
Chen Lee
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a Chen Lee Po maj 08, 2006 11:22 am

Mal offtopic: kolk je kazen za nehomoligiran izpuh na avtu?

LP
Stop dresing me as a mailman and make me dance for you while you smoking crack and have sex with some guy i don't know on my dads bed.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po maj 08, 2006 11:45 am

100.000
BTW mate tut svoje parvice in policaj ti nima kej pod havbo gledat, razn če sumi da je ukraden avto in bo šel številke gledat :roll: :roll:

Una z wooferjem, mislm mate tut ideje :lol: :lol:
Če policaju ne boš dal povoda te za brezveze ne bo šel zarad enga filtr j..bat...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Po maj 08, 2006 11:58 am

še zadnč so mi policaji gnjavli za izpuh ker pač ni biu homologiran (čeprav je vse ostalo blo), in je reku da naj dam tablce dol ker je avto tehnično neizpravn. Avto je biu od frenda ki ni biu trezn, zato sm pa js vozu in je začel policaj gnjavit če vem kolk je kazn za šoferja, pa kr neki... No sej pol ja reku da je to zadnič in da se drugič nebomo tak menli. To je pa blo ob treh zjutraj!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po maj 08, 2006 12:34 pm

to glede wooferja mi je pa res čist mim- k jst si ga mism dat zdej notr pa mi je montažer reku da se bo dal škatlo dam na ježke- pol to ni zadost al kva?
lp

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Po maj 08, 2006 12:37 pm

do zdaj še ni blo problemov s tem da mam kišto na ježkih-ni z ničemer drugim pritrjeno pa že mam to kr neki let, pa tut policaji včasih pogledajo v prtljažnik pa še nikol noben ni gnjavu
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po maj 08, 2006 1:26 pm

Neki glede sube. jst sem mel ovalno jbl-ko ki je bla neki časa podstavljena z lesom da se ni gibala gor pa dol :oops: (ena kajlica-pravokotni trikotnik :lol: ).
3x sem mogu pokazat pač opremo in sicer med zimo 2x in pa ko so me ustavli med potjo domov iz diskoteke. policaju sem sam pokazal,da mam vse in ni niti pisnu glede suba,ker je bil nekaj časa pač tko po kavbojsko poštiman...
Po mojem ti res ne more dat kazni razen če maš preden te ustavijo muziko na glas...

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Po maj 08, 2006 2:54 pm

Vse kar daš novega na avto, kar ni serijsko morš homologirat od filtra, feltn...
Mene pa zanima npr. če nimaš homologiranih feltn in filtra a to je potem 200k kazni a 100k?? :?:

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po maj 08, 2006 3:30 pm

sam enkrat je kazen 100 jurjev, drugač bi jst za cliota fasu miljon kazni :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Stalni uporabnik

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Po maj 08, 2006 3:33 pm

croma_man je napisal/-a:sam enkrat je kazen 100 jurjev, drugač bi jst za cliota fasu miljon kazni :lol: :lol:

Kaj nimaš nič homologo?

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Po maj 08, 2006 3:47 pm

croma_man je napisal/-a:sam enkrat je kazen 100 jurjev, drugač bi jst za cliota fasu miljon kazni :lol: :lol:

A ti kapsi nc ne morijo??A so te sploh ze gdaj ustavl?

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po maj 08, 2006 5:14 pm

CupraR je napisal/-a:100.000
Če policaju ne boš dal povoda te za brezveze ne bo šel zarad enga filtr j..bat...

tocno to....js sm sel cez krizisce skozi rdeco, ko sem zavijal so gume skripale, sem imel montirano vlecno kjuko gor, ki bi jo mogu snet pa sem sel brez kazni...samo prijazen mores bit pa se nic pametnega delat...js sm pac priznal kaj sem naredil in so me spustili lepo naprej...in nikoli vec ne grem cez rdeco (oz ko se ugasa rumena, da ne bo pomote... ;) )
LP
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov