Maco87 je napisal/-a:ima kdo od vas te gume ?? kako se vam zdi obraba in kako se avto drzi ceste z temi gumami .. dimenzija (205/55 R16).
INFINITI je napisal/-a:Naš 300M se vozi samo še na teh gumah in so FENOMENALNE v svojem razredu. Oprijem v mokrem, suhem akvaplaning zaviranje; izvrstna guma. Sedmica se pa rola na Pirelli P7 - isto dosti boljša in od Toyo in od Michelin pilotk, ki so prej bile gor.
Tukaj si preberi teste: edina slabost je kao večji kotalni upor za katerega me prav malo boli in mi je zadnja stvar ki vpliva na nakup gume.
http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbest ... 42&dsco=44
Na coupeja sem lani nataknil PZero Nero. Pred tem sem tudi imel GY-F1, Michelin Pilot sport, Bridgestone Potenza in bom tudi jaz zaradi vseh karatkeristik med vožnjo ostal na Pirelli.
-Če mene vprašaš je Pirelli zakon!
Mad je napisal/-a:Veš kaj pojdi to reč mojmu avtu in avtu od mojga starega pa Vektri ki sem jo imel pa Peugeotu 406 ki sem ga imel ker izgleda da tega enostavno niso razumeli![]()
![]()
...Po nemčiji je lahko... ker imajo namesto asfalta šmirgl papir po cestah pridi k meni ko pada dež z 40 km/h od mene ...( iz Elerjev v Škofije po 18% klancu ne prideš cel ) ... Pa mej Hidragrip al žeblje :P :P :P Jaz ti govorim iz prakse ... ti bereš kako se obnaša na asfaltih ki imajo notri 25% bazaltnega - (vulkanskega peska) :P :P :P ...Tam lahko dirkaš samo z feltnami... L.p. Mad
INFINITI je napisal/-a:Jaz tudi govorim iz osebnih izkušenj. Da imate pa zlizan asfalt in slab oprijem pa nima veze z gumami kot takimi-Kaj naj rečem...
Dariooo je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Jaz tudi govorim iz osebnih izkušenj. Da imate pa zlizan asfalt in slab oprijem pa nima veze z gumami kot takimi-Kaj naj rečem...
he he...to pa imas praw ja...nas asvalt je za nic....ce dezuje in imas ti lahko najboljse gume bos v ovinku sel ravno.....se posebej po kopru (center ter parkirisce za trznico) je ziv let ej...zavijes volana avto pa ravnohehe...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov