...dva tedna pred SG-jevim dragom je v Hrvaškem motovunu zmagal Swift 1.3 ki je imel 155 km ... GHD in zdelo se mi je, da kar dobro leži na cesti verjetno (sigurno) pa je dosti spremenjen napram serijskemusandi27 je napisal/-a:Jest sem bil v italiji pa sem dobu od lancie 2 turbota za cc 150 eurov
tako da če bi neki starga gor zmonteru te bi stalo okol 150 jurjev
če pa greš kupovat nov turbo kit od 500 jurjev naprej če računaš da je avto vreden
150000sit pol pa svift ma ful švoh menjalnik itd.. če bi se z njim oženil pol se ti splača
samo mislim ,da če bi mel svift 200 konjev bi se zapeljav z njim direktno v grob!
sem ga mel pa je še tistih 100 konjev preveč!![]()
...daš mu gor diferencialno zaporo pol se umiri oziroma je bolj vodljiv samo pol se potiš v ovinkih :P :P :P L.p. Maderixon je napisal/-a:se strinam. Ne vem zakaj ne bi mogel z dodelavami podvozja poštimat lege in obnašanja kateregakoli vozila. Swift je pa malo nezanesljiv, ker je v originalu malo preozek in ima previsoko težišče. Ampak z nižanjem in trdenjem podvozja se da z lahkoto to zrihtat.
Glede konjušnice je pa tistih 150 konjev že maksimum, da se da vse skupi obvladat...ker vem kok gti trga pa ma dobrih sto konjev...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost