Iščem in iščem toda ne najdem

Ker mi je že sedaj začelo rahlo kriviti avto, pa mi rabil komplet za ojačati, da se mi ne bo kasneje ko bomo šli malo na več prelomil na pol

Tko da vsak podatek bi bil dobrodošel

Lep pozdrav, PaGeR
Walker_P je napisal/-a:Prehudo mašino ma notr. Kolkr se men zdi je 2.0 16V in bo zgleda res treba tole ojačat. Na kakšn način misliš ojačat?
PaGeR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Prehudo mašino ma notr. Kolkr se men zdi je 2.0 16V in bo zgleda res treba tole ojačat. Na kakšn način misliš ojačat?
Ja ojaču bi komplet prage avtomobila, kako točno pa to delajo pa ne wem, ali prežagajo obstoječo cev in notr dajo drugo ali dajo zraven šeeno ali ... ???
Skrbi me samo to da bi se mi na sredini prelomil, ker opel ni ravno znan po dobrem plehu, oziroma je bolj po rji
LP
TUNING_BOY je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Prehudo mašino ma notr. Kolkr se men zdi je 2.0 16V in bo zgleda res treba tole ojačat. Na kakšn način misliš ojačat?
Ja ojaču bi komplet prage avtomobila, kako točno pa to delajo pa ne wem, ali prežagajo obstoječo cev in notr dajo drugo ali dajo zraven šeeno ali ... ???
Skrbi me samo to da bi se mi na sredini prelomil, ker opel ni ravno znan po dobrem plehu, oziroma je bolj po rji
LP
Se strinjam! To bi lahk vprašal kerga ko se ukvarja s predelavo vozil za dirke al pa kaj takega pa bi ti bol konkretno povedal!
nebivedu je napisal/-a:Ponavadi se dela križ na podvozju, samo potem ne boš prišel čez tehničnega. Na vsak prag dodaj po eno cev in jo prišvasaj na vsakih 10cm po 2 do 3 cm zvara.
Po forumu brska: iron in 15 gostov