Polooo je napisal/-a:En offtopic. Če daš avto čipat pa če ne spremeniš moč motorja u homologacijo se to baje smatra za utajo davkov???
Polooo je napisal/-a:En offtopic. Če daš avto čipat pa če ne spremeniš moč motorja u homologacijo se to baje smatra za utajo davkov???
CarInvent je napisal/-a:seat je napisal/-a:
Me res zanima kdaj bojo na tehničnih pregledih meli še merilne valje
v Italiji baje kmalu (in nato verjetno tudi drugod v EU)
seat je napisal/-a:CarInvent je napisal/-a:seat je napisal/-a:
Ja pa saj pač pred tehničnim pregledom daš avto ODčipat in naložiš orginal software pol pa s5 čipaš simpl ko pasul
Polooo je napisal/-a:A to je "simpl k pasulj", uzamem kabl prklucm na mašino pa na game boy pa se igram s software-om pred tehnicnem.Po tehnicnem ga pa se na Ps 2 prklucm...
Zakaj cipiranje po nad 100k....
...To bi rad videl... namesto v Lj k Slugi bom sedaj hodil merit konje na "tehnični v TRST" :P :P :P kje si to slišal ...CarInvent je napisal/-a:seat je napisal/-a:
...mislim da že zaradi porabe - SDI ima dosti večjo kot TDI bi raje menjal avto ... pri čipanem sdi sem slišal da je šla poraba na 9 ??? ne trdim - slišal sem ... ve kdo kaj več? Jaz sem si na Peugeotu 1.9 Td premaknil malo polnjenje (povečal dobavo) na bosch pumpi in predvžig samo pol je kadil precej in pil 8.5 tako, da sem vrnil nazaj in ga prodalBlinder je napisal/-a:Kar se tice iz 68 na 81 km... Teh dadatnih 13 konjev je prakticno +20% moci.
Pospeski se izboljsajo: Ce ima golf z voznikom 68km in 1250kg, so tej pospeski podobni kot da imas dodatnih 20% teze in moci. Torej kolkor ti pospesi zdaj ko si sam v avtu, tako ti bo pospesil cipan z dodatnimi 250kg obremenitve(~3 ljudje). To se kar pozna![]()
Vprasaj se, ce ti bi dovolj 81 km, da ne bos potem iskal se dodatno moc. 81 konjev ni niti kolkor ma osnoven tdi.....
Koncna hitrost: sedaj 160km/h, potem ~170km/h.
Lp
Mad je napisal/-a:...mislim da že zaradi porabe - SDI ima dosti večjo kot TDI bi raje menjal avto ... pri čipanem sdi sem slišal da je šla poraba na 9 ??? ne trdim - slišal sem ... ve kdo kaj več? Jaz sem si na Peugeotu 1.9 Td premaknil malo polnjenje (povečal dobavo) na bosch pumpi in predvžig samo pol je kadil precej in pil 8.5 tako, da sem vrnil nazaj in ga prodalBlinder je napisal/-a:Kar se tice iz 68 na 81 km... Teh dadatnih 13 konjev je prakticno +20% moci.
Pospeski se izboljsajo: Ce ima golf z voznikom 68km in 1250kg, so tej pospeski podobni kot da imas dodatnih 20% teze in moci. Torej kolkor ti pospesi zdaj ko si sam v avtu, tako ti bo pospesil cipan z dodatnimi 250kg obremenitve(~3 ljudje). To se kar pozna![]()
Vprasaj se, ce ti bi dovolj 81 km, da ne bos potem iskal se dodatno moc. 81 konjev ni niti kolkor ma osnoven tdi.....
Lp. L.p. Mad
Blinder je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...mislim da že zaradi porabe - SDI ima dosti večjo kot TDI bi raje menjal avto ... pri čipanem sdi sem slišal da je šla poraba na 9 ??? ne trdim - slišal sem ... ve kdo kaj več? Jaz sem si na Peugeotu 1.9 Td premaknil malo polnjenje (povečal dobavo) na bosch pumpi in predvžig samo pol je kadil precej in pil 8.5 tako, da sem vrnil nazaj in ga prodalBlinder je napisal/-a:Kar se tice iz 68 na 81 km... Teh dadatnih 13 konjev je prakticno +20% moci.
Lp. L.p. Mad
Kaki predvzig pa imajo dizli?
CarInvent je napisal/-a:seat je napisal/-a:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost