Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Sierra RS Cosworth - spomini na staro babico ... strupeno .

Napisal/-a Mad Pe jun 02, 2006 9:36 pm

...Za vse mlajše ki niste imeli možnosti videti te lepotice v akciji ... Siera RS Cosworth ... http://videos.streetfire.net/hottestvid ... 9a1025.htm

L.p. Mad
Zadnjič spremenil Mad, dne To jun 06, 2006 9:22 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Pe jun 02, 2006 9:43 pm

To me spominja na stari dobri špil Colin McRae 2 8) 8)
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Pe jun 02, 2006 9:47 pm

...Ta je starejši model samo z zadnjim pogonom ... Tisto od Koyota, ki smo jo prikazali kak teden nazaj je 4x4 torej še bolj stabilna kot ta vendar z pol manj konji ... prosim ne mi vleč ven kakih Volvov 850 za primerjavo raje poglejte video ;) http://videos.streetfire.net/video/55c8 ... efa0ad.htm L.p. Mad
Zadnjič spremenil Mad, dne Pe jun 02, 2006 10:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Pe jun 02, 2006 10:09 pm

drsokodj je napisal/-a:To me spominja na stari dobri špil Colin McRae 2 8) 8)
enako

Uporabniški avatar
RoBBiE`
Novinec

Napisal/-a RoBBiE` Pe jun 02, 2006 10:21 pm

lepo lepo se crte vlecejo :tomidelej:

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Pe jun 02, 2006 10:36 pm

behro
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana-PRULE

Napisal/-a behro Pe jun 02, 2006 10:46 pm

pa kaj uno tok uzadi pustu motor?!? :shock:
jst bi meu tud tak stroj!!! :D

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Pe jun 02, 2006 11:02 pm

behro je napisal/-a:pa kaj uno tok uzadi pustu motor?!? :shock:
jst bi meu tud tak stroj!!! :D
...ne se sekirat ne boš imel... jaz sem eno leto delal na njej porabil 2.5 mio in nisem pustil motorja odzadaj :oops: ... samo 295 KM/1200 kg ... in vse polomljeno vsakič ko sem šel za pol ure iz delavnice z njo motor pa ima tolko kg kot sem mel jaz konjev :P :P :P ... L.p. Mad

behro
Nov uporabnik

Napisal/-a behro Pe jun 02, 2006 11:08 pm

hehe nikol se ne ve, mogoče bom pa meu tako srečo u lajfu da bom meu kj tazga u lajfu :P

sam pa sm optimist :D

behro
Nov uporabnik

Napisal/-a behro Pe jun 02, 2006 11:18 pm

pa sej unih 35 000 EU niti ni tko nedostopna, sam šparat je treba pa ga maš :D

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Pe jun 02, 2006 11:22 pm

Sej se mi zdi da se je neki podobnega prodajal na avto.net, samo nisem prepričan, če je bila Sierra.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Pe jun 02, 2006 11:29 pm

...Vem za enega - samo karoserija - motor in menjalnik ni težko dobiti cena je pa 4000 eur in ima podvozje od dirkalne avto je pa v Veneciji ... L.p. Mad

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Pe jun 02, 2006 11:32 pm

behro je napisal/-a:hehe nikol se ne ve, mogoče bom pa meu tako srečo u lajfu da bom meu kj tazga u lajfu :P

sam pa sm optimist :D
... ne želi si nesreče sinko ... ni zdržljivo ker je šlampasto narejeno - enkrat čipano se non stop lomi ...kupi si Audi S4 letnik 93 gre isto drži isto in se ne kvari pol toliko ;) L.p. Mad

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To jun 06, 2006 7:48 am

Samo, a ni prava RS 500 samo z 3 vrati, in ne z 4. ? Ker moj prijatelj Lisec Boštjan , jo je imel in je bila z le 3 vrati, ampak je šla kmalu iz Kamnika nazaj v LJ . Oni Rigolet je pa kr pravi majstr, še mal bolš kot jaz, ko sem še vozil Alfo 75 1,8T CT, top tuned, po katerem avtu so me mnogi poznal. Edini problem je pa bil, da sem jo imel premalo časa ( 2,5 let ) , da se nisem bolj izpopolnil v driftanju, pa še špera mi je crknila . No, na koncu je bil itak Top-drift crash. Odbil sem ji rit u steber, itak pa sem hotel zamenjat avto. Pa to samo zaradi oblike, drugače pa mi je to eden naj avtov na svetu. Škoda , da ni nikjer mojih posnetkov, da bi jih gor dal, pa tud iz A. show Grosuplje jih ne najdem, ko sem osmice driftal . The only way is up .
Zadnjič spremenil kopron, dne To jun 06, 2006 10:49 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown To jun 06, 2006 8:42 am

Prava zadeva je to ja! :D

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To jun 06, 2006 10:58 am

kopron je napisal/-a:Samo, a ni prava RS 500 samo z 3 vrati, in ne z 4. ? Ker moj prijatelj Lisec Boštjan , jo je imel in je bila z le 3 vrati, ampak je šla kmalu iz Kamnika nazaj v LJ . Oni Rigolet je pa kr pravi majstr, še mal bolš kot jaz, ko sem še vozil Alfo 75 1,8T CT, top tuned, po katerem avtu so me mnogi poznal. Edini problem je pa bil, da sem jo imel premalo časa ( 2,5 let ) , da se nisem bolj izpopolnil v driftanju, pa še špera mi je crknila . No, na koncu je bil itak Top-drift crash. Odbil sem ji rit u steber, itak pa sem hotel zamenjat avto. Pa to samo zaradi oblike, drugače pa mi je to eden naj avtov na svetu. The only way is up .
Ja sej Rigolet jo vozi ostale so Sierra Saphire 4x4 - z kakršno je Miki Biasion zmagal par dirk preden so jo menjali z Escordom ... Tip je rekel novinarju ko so ga vprašali za mnenje o Sierri 4x4 - Dali so mi taxi ampak izgleda zelo hiter ;) no na DTM-ju je pokazala dosti več tam je kraljevala... mislim da še danes niso naredili tako posrečenega avtomobila - v Trstu jo ima lastnik z 400000 kilometri in je njegova od prvega dne in v celoti originalna ;) ... Najlepše ohranjeno ima Coyote iz Ajdovščine in vozi jih še zelo malo ... Alfo si vozil Kopron ? TISTI AVTO NAREJEN PRAV IMA MENDA NAJBOLJŠO LEGO OD VSEK ZADNJIH POGONOV ZA DRIFT(Toyote AE86 pri nas itak ne dobiš) križe povariš da ti ne lomi zadnji del menjaš nosilce mostu z močnejšimi in spustiš ga zamenjaš mortizerje z Koni potem imaš superigračko ... V Izoli živi en Pazzoide (norec) ki jo obvlada v nulo samo na žalost me nikoli ne uboga - ima stock avto 2.0TS in ni prav nižal drugače pa je lepa bela Aleš če bereš sorry ampak podvozje si zgrešil... Ta avto resnično vztraja v smeri nenormalno dolgo pol ko ga vržeš počez ga pa lahko maksimalno dobro popravljaš je lahek avto in dobro je imeti skozi poln rezervar ;) pol je rit na tleh prednji konec pa je dolgo nevtralen ... drift rules L.p. Mad

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To jun 06, 2006 11:40 am

Drift rules itak, drag pa tudi . Drift & drag . Ravno iz teh 2 razlogov bom na mojo raketo zmontiral zadnji pogon. Verjetno od 75 1,8t z špero, komplet z menjalnikom. Alfa mi je itak špica, od moje 1,8turbo naprej. Čeprav tisto kar je danes, sploh niso več prave Alfe, razen Brere. Ja, sem pa imel na moji 1,8t itak podvozje zrihtano , verjetno že iz Italije, ker je bila od tam prešvercana. Bla je namreč sešvasana iz 3 avtov skupaj. Vendar pa mislim da ni bila Evoluzione, čeprav je mela taaake bate kot noben stroj ! Ampak peljala se pa ni tako dobro kot moj Abarth Ritmo. No, za njim mi je tudi žal, ker, danes bi si ga naredu turbo 480 HP/3,9B, če bi ga še imel . Stari časi... The only way is up .

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery To jun 06, 2006 12:59 pm

ta sierra je čist strupena,pa tud vozniku svaka čast!!že en tedn non stop bulim ta posnetk na streetfire-ju,pa še zdej se nism naveliču! :shock: :bow
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To jun 06, 2006 1:11 pm

pery je napisal/-a:ta sierra je čist strupena,pa tud vozniku svaka čast!!že en tedn non stop bulim ta posnetk na streetfire-ju,pa še zdej se nism naveliču! :shock: :bow
...Pred dvemi tedni sem šel gor mimo Dol-a pri Ljubljani in videl en lepo ohranjen Ford Capri ... on ima podobno mehaniko kot ta Sierra ... še motorček not od cossie pa ... L.p. Mad
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov