Vseeno, 1000 ljudi mi je že obljublo da mi bodo nabavli papirje in nič od tega...
A mi lahko kdo te TUVe pošlje, dej vam plačam tudi pjačo

Dj_Gregy je napisal/-a:Ka maš to univerzalnega powerfulla?
Če prideš u petek u celje pred merkurja,ti lahk dam za univerzalnega powerfulla TUV certifikat ko mam enga odveč
Dj_Gregy je napisal/-a:Kolega ma istga P206 ko js,pa je mel tut univerzalnga powerfulla,pa je imel tuv certifikat sam en list pa nobenih cifer,pa ni mogo nardit nikjer v LJ homo so ga tkoj nagnal,pol je pa šel u MB u RTI pa ga je tkoj nardil,pa je mel sam univerzaln TUV certifikat pa nč druga,mu je sam pogledo pa reko naredl ste
Dj_Gregy je napisal/-a:Kolega ma istga P206 ko js,pa je mel tut univerzalnga powerfulla,pa je imel tuv certifikat sam en list pa nobenih cifer,pa ni mogo nardit nikjer v LJ homo so ga tkoj nagnal,pol je pa šel u MB u RTI pa ga je tkoj nardil,pa je mel sam univerzaln TUV certifikat pa nč druga,mu je sam pogledo pa reko naredl ste
Jeki je napisal/-a:Kaj je kdo od vas homologiral dvojni (duplex) ispuh od powerfula?
Bil sem pri enem stricu ki prodaja te lonce in mi je pravu da morajo imet tej lonci gor številke. Reku je da če mu povem te št. mi lahko nabavi papirje, lepo je to da teh štelilk jaz nimam gor. Ja, boste rekli, sej je univerzalen. Točno tako, pol kdo od vas mi lahko še pove da kere številke imaste natisnjene na loncu?
In še eno prošnjo, ima kdo kako sliko od teh številk, tko da vidim kako so natisnjene da si dam nardit iste???
Jeki je napisal/-a:FreaK_22 je napisal/-a: glede številk ti bom lahko ju3 priskrbim sliko
Hvala, upam da mi bo kej uspelo... pač sem že slišal za nekoga ki je naredu homo s takimi ispuhi... bomo vidli...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov