Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Jeki
Nov uporabnik

Uahahaha... spet Powerfuli

Napisal/-a Jeki Po jun 19, 2006 3:35 pm

Vem da vam je zadosti brat vedno isto temo o teh k... izpuhih.
Vseeno, 1000 ljudi mi je že obljublo da mi bodo nabavli papirje in nič od tega...
A mi lahko kdo te TUVe pošlje, dej vam plačam tudi pjačo ;-) ... HVALA ! ! !

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a slovenskisin Po jun 19, 2006 4:43 pm

JSt ti jih komot dam:)...pošl mi pm, pa ti jih zvečer pošljem. Na pivo ne bom pozabil ;)
Slika

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 To jun 20, 2006 11:52 am

Jaz ti jih tudi lahko,samo bodi previden kere papirje vse dobiš in da ma izpuh obvezno vgravirano številko na spodnji strani lonca ;) Ker zdaj so eni novi papirji ven prišli malo boljše čitljivi...da nebo brezveze kakih zapletov na homol. ;)
Allways tuning

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba To jun 20, 2006 12:39 pm

a za DeVito-ta tud :lol:
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

Jeki
Nov uporabnik

Napisal/-a Jeki To jun 20, 2006 5:24 pm

hvala vsem, in tudi za nasvete.
mah, kaj vem jaz kako bo homol. imam doma duplex od powerfula lep čas in ne morem nič z njim. Bon šou tam če mi bodo delali probleme ga hitim u smeti in kupim druzga, kaj česte da vam rečem, u zapor pa me ne bodo dali, uahahahaaha, upam :?
To mi je zadnja šansa imam res poune j... teh burokratičnih neumnosti.
FreaK, praviš o novih papirjih, o čem se gre? ni zadosti imet samo tuve od ispuha? ali rabi kj dodatnega kot naprimer pri vzmetih ki moraš imet potrdilo o montaži in izpis optike pa take bale...

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me To jun 20, 2006 5:28 pm

Neki offtopic:A ma powerfull svojo spletno stran, ker nič ne najdem o njih?

Jeki
Nov uporabnik

Napisal/-a Jeki To jun 20, 2006 5:42 pm

Uporabniški avatar
Dj_Gregy
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a Dj_Gregy To jun 20, 2006 10:22 pm

Ka maš to univerzalnega powerfulla?
Če prideš u petek u celje pred merkurja,ti lahk dam za univerzalnega powerfulla TUV certifikat ko mam enga odveč ;)
Slika

Jeki
Nov uporabnik

Napisal/-a Jeki To jun 20, 2006 10:50 pm

Ja ja, univerzalnega na žalost...
uh, rade volje bi prišu, ampak glih kr man avto na kosih in ga rihtam za tehnični, :(
Edino če se ti da mi ga poslat po pošti... al če se prideš kaj kopat na obalo ;)

Uporabniški avatar
Dj_Gregy
Novinec

Napisal/-a Dj_Gregy To jun 20, 2006 11:21 pm

Uhh si od dalč :lol:
Pa sj dobiš ta tuv v vsaki trgovini ko majo univerzalne powerfulle :D
Pol pa greš k enim ko strokovno montirajo izpuhe,pa ti izpolne papir o strokovni montaži in greš v maribor na rti in narediš homo ;)
Sam samo na rti maribor lahk homologiraš univerzalnga poverfulla,drugje te bojo pa nagnal ko je univerzaln :lol:
Slika

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Sr jun 21, 2006 8:04 am

Dj_Gregy je napisal/-a:Ka maš to univerzalnega powerfulla?
Če prideš u petek u celje pred merkurja,ti lahk dam za univerzalnega powerfulla TUV certifikat ko mam enga odveč ;)

Sej ni važno ,če je univerzalni izpuh,številka na papirju mora štimat z številko na izpuhu,in glih prejšnič je blo dosti govora na RTI-ju o tem,ker ljudje prinesejo svoje papirje tja brez kakšne številke na papirju in pol je cela pizdarja.Obstaja prav poseben papir od powerful-a ki ima vse dovoljene številke izpuhov za homol. in ta številka se pol podčrta oz. obkroži,gre pa seveda še vedno z svojimi papirji če si vsaj malo iznajldiv;) ...LP
Allways tuning

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr jun 21, 2006 8:14 am

Ja zadnč je šou kolega u Lj homologirat Powerfulla pa ni meu certifikata od njega pa mu niso dali! Tuv je meu pa vse ustale papirje, sam to mu je mankal pa mu niso dali! Zdaj sm mu zrihtal papirje pa je po pošti poslal in čaka da mu pošlejo kartonček! ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Dj_Gregy
Novinec

Napisal/-a Dj_Gregy Sr jun 21, 2006 10:06 am

Kolega ma istga P206 ko js,pa je mel tut univerzalnga powerfulla,pa je imel tuv certifikat sam en list pa nobenih cifer,pa ni mogo nardit nikjer v LJ homo so ga tkoj nagnal,pol je pa šel u MB u RTI pa ga je tkoj nardil,pa je mel sam univerzaln TUV certifikat pa nč druga,mu je sam pogledo pa reko naredl ste ;)
Slika

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr jun 21, 2006 10:20 am

Dj_Gregy je napisal/-a:Kolega ma istga P206 ko js,pa je mel tut univerzalnga powerfulla,pa je imel tuv certifikat sam en list pa nobenih cifer,pa ni mogo nardit nikjer v LJ homo so ga tkoj nagnal,pol je pa šel u MB u RTI pa ga je tkoj nardil,pa je mel sam univerzaln TUV certifikat pa nč druga,mu je sam pogledo pa reko naredl ste ;)

Ful je odvisn na koga naletiš! Če gnjavijo eni za brezveze! :x

Eh sej bo! ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Sr jun 21, 2006 11:42 am

Dj_Gregy je napisal/-a:Kolega ma istga P206 ko js,pa je mel tut univerzalnga powerfulla,pa je imel tuv certifikat sam en list pa nobenih cifer,pa ni mogo nardit nikjer v LJ homo so ga tkoj nagnal,pol je pa šel u MB u RTI pa ga je tkoj nardil,pa je mel sam univerzaln TUV certifikat pa nč druga,mu je sam pogledo pa reko naredl ste ;)

je resnica da gre več al majn homol. v MB na RTI skoraj brez problemov, medtem ko rabiš v LJ en kup papirov pa še to nevem če bo šlo brez prepira in zapletov... :-P
Allways tuning

Jeki
Nov uporabnik

Napisal/-a Jeki Sr jun 21, 2006 7:03 pm

Kaj je kdo od vas homologiral dvojni (duplex) ispuh od powerfula?
Bil sem pri enem stricu ki prodaja te lonce in mi je pravu da morajo imet tej lonci gor številke. Reku je da če mu povem te št. mi lahko nabavi papirje, lepo je to da teh štelilk jaz nimam gor. Ja, boste rekli, sej je univerzalen. Točno tako, pol kdo od vas mi lahko še pove da kere številke imaste natisnjene na loncu?
In še eno prošnjo, ima kdo kako sliko od teh številk, tko da vidim kako so natisnjene da si dam nardit iste???

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Sr jun 21, 2006 10:03 pm

Jeki je napisal/-a:Kaj je kdo od vas homologiral dvojni (duplex) ispuh od powerfula?
Bil sem pri enem stricu ki prodaja te lonce in mi je pravu da morajo imet tej lonci gor številke. Reku je da če mu povem te št. mi lahko nabavi papirje, lepo je to da teh štelilk jaz nimam gor. Ja, boste rekli, sej je univerzalen. Točno tako, pol kdo od vas mi lahko še pove da kere številke imaste natisnjene na loncu?
In še eno prošnjo, ima kdo kako sliko od teh številk, tko da vidim kako so natisnjene da si dam nardit iste???

Glede Duplexa sem skoraj 100% da ga neboš mobo homolo. ,če ti pa uspe pa tolko boljše sam prej ne kot ja; glede številk ti bom lahko ju3 priskrbim sliko,drugače pa mislim da majo v MB A3M tam izpuhe z ciframi...
Allways tuning

Jeki
Nov uporabnik

Napisal/-a Jeki Če jun 22, 2006 11:49 am

FreaK_22 je napisal/-a: glede številk ti bom lahko ju3 priskrbim sliko

Hvala, upam da mi bo kej uspelo... pač sem že slišal za nekoga ki je naredu homo s takimi ispuhi... bomo vidli...

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Če jun 22, 2006 10:10 pm

Jeki je napisal/-a:
FreaK_22 je napisal/-a: glede številk ti bom lahko ju3 priskrbim sliko

Hvala, upam da mi bo kej uspelo... pač sem že slišal za nekoga ki je naredu homo s takimi ispuhi... bomo vidli...

Jeki slika je zelo slaba ,res ,nič se ne vidi sama črnina se vidi ker je premaz na gravuri,torej prek številk in napisa.Lahko pa ti na PM povem dimenzije ter zaporedje številk ter napisa...sam PM daj..LP
Allways tuning

Luka Cadez
Nov uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Luka Cadez Če avg 10, 2006 9:38 pm

pred kratkim sem dobil sveža devito lonca, pa mi je dal brez logota, da lahko homologiram. kakor sm bral tuki, si morm zdej zrihtat tuv od nekoga in vgravirat iste cifre na lonca.
mislte, da lahk dam kerokol firmo, al bodo opazil, da sta drugačna?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov