http://www.mobisux.com/album/data/500/49585golfrototest.wmv
http://www.mobisux.com/album/data/500/49585Golf_RSI_2003_1.wmv
http://www.mobisux.com/album/data/500/49585Golf_RSI_2003_2.wmv
http://www.mobisux.com/album/data/500/49585Golf_RSI_2003_4.wmv

Black Jack je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:hja audi masinca
Mah sej ni važno čigava mašinča k je vse skup isto sranje...AUDI,SEAT,ŠKODA majo že od nekdaj skupno ime.........VW....
dejvi je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:hja audi masinca
Mah sej ni važno čigava mašinča k je vse skup isto sranje...AUDI,SEAT,ŠKODA majo že od nekdaj skupno ime.........VW....
Zarad takih kot si ti, se zmeraj rad vračam na tale forum, kjer se vsake tolk časa pojavi kakšna taka budaliština...![]()
Tale forum res postaja eno frustracijsko zatočišče...
Me res zanima, kaj ti voziš za eno "sranje" ko si tolk pameten?
dejvi je napisal/-a:Me veseli.![]()
Vidim, da te to "sranje" preveč ne razveseljuje in da imaš en tehtni razlog, ker voziš BMW.
LPD
kopron je napisal/-a:Ja, poznam tega Golfa kar neki časa, še iz DSF filmov. Po moje je to ena maximum zrihtan predelan stroj od navadnih kant. Tist ki se spozna ve , da je notri vložene ogromno energije v obliki denarja, delovnih (neprespanih noči ) ur, in ostalih naporov . Vidi se že po vrsti namestitve motorja, tipu motorja, itd . Predelati avto iz prečnega motorja v vzdolžnega ni mačji kašelj. Potem pa je tu še naj motor Audi R5, ki je zame maximum . Sploh pa je Dahlback ta avto naredil še za po cesti, za vsakdanjo rabo ...torej atesti, homologacije, ... Dost dobr
Black Jack je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:hja audi masinca
Zarad takih kot si ti, se zmeraj rad vračam na tale forum, kjer se vsake tolk časa pojavi kakšna taka budaliština...![]()
Lepo, da najdeš vzroke da se vedno vračaš.....vozim pa trenutno dva VW in enga BMW-ja
Pa lep pozdrav....
Black Jack je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Me veseli.![]()
Vidim, da te to "sranje" preveč ne razveseljuje in da imaš en tehtni razlog, ker voziš BMW.
LPD
Ne mislim se neki kregat pa podjebavat...niti glede kaj kdo vozi.....niti glede pametovanja kakšna mašina je notr..........če je že treba napisat pol lahko napišen,da je notri nameščen motor od VAG koncerna....pa je zadeva rešena....tko da če se kdaj srečama, lahko rečema tudi kako prijazno besedo ob dobri kavici....pa lep pozdrav....pa brez zamere....
dejvi je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Me veseli.![]()
LPD
Ne mislim se neki kregat pa podjebavat...niti glede kaj kdo vozi.....niti glede pametovanja kakšna mašina je notr..........če je že treba napisat pol lahko napišen,da je notri nameščen motor od VAG koncerna....pa je zadeva rešena....tko da če se kdaj srečama, lahko rečema tudi kako prijazno besedo ob dobri kavici....pa lep pozdrav....pa brez zamere....
Ničesar ne zamerim. Saj samo razpravljamo, zato je forum. Le da so včasih kake težke izjave, potem pa se ne neha. AJa, za pijačo sem zmeraj, s komerkoli...
Argumentiraj, potem pa streljaj...
...over & out
Polooo je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:hja audi masinca
Lepo, da najdeš vzroke da se vedno vračaš.....vozim pa trenutno dva VW in enga BMW-ja
Pa lep pozdrav....
Ne razumem. http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ht=#681176 tle si napisu,da boš meu izpit čez pol leta , učeri si šou popravlat na 14 dni) ?!kaj zdj maš izpit al maš bmw?
Trpin je napisal/-a:Imam pomolnoma vse filmcke od tega Golfa in slike tudi.Am vsaj kar se zvedu o tem avtu vem da ima baje"600"KM in trena v vseh mejah.Koliko denarja in truda-seveda z veliko znanja...brez besed!!Svaka čast temu tipu!!
Kar se tiče avtomobilov...Vsaka znamka ima prednosti in slabe lastnosti,men osebno VW zelo dobro služi!!
Lp vsem
Ta golf ima 900 Konjev ima pa še xxx projektov za seboj kot npr golf Mk1 z vr6 bi-turbo motorjem pa golf 3 vr6 biturbo pa Urquattro z xxx konjev ... Hans Dahlback : Dahlback Golf Twinturbo vlammenwerperBlack Jack je napisal/-a:Trpin je napisal/-a:Imam pomolnoma vse filmcke od tega Golfa in slike tudi.Am vsaj kar se zvedu o tem avtu vem da ima baje"600"KM in trena v vseh mejah.Koliko denarja in truda-seveda z veliko znanja...brez besed!!Svaka čast temu tipu!!
Kar se tiče avtomobilov...Vsaka znamka ima prednosti in slabe lastnosti,men osebno VW zelo dobro služi!!
Lp vsem
Ma baje naj bi meu še več kot 600KM, sam dyno menda ne more pokazat...no če sm prav zastopu iz filma....
Men tud VW dobr služi...no mal je meu na začetku problemov, smo popravil pod garancijo, zdej je pa mir..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov