Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Vzmeti VEITEC

Napisal/-a seat Po jul 24, 2006 1:49 pm

vzmeti KW:

-40 mm na prednji in zadnji osi cena: 36.000 sit z ddv
-50 mm na prednji, 40 mm na zadnji osi: 38.590 sit z ddv
pri tej varianti je potrebno obvezno skrajšati amortizerje (opcija vzmeti + am. KW stane 124.000 sit)
in pa prednji stabilizator (34.560 sit).

vzmeti Weitec

-30 mm na prednji in zadnji osi cena: 34.848 sit z ddv
-50 mm na prednji, 30 mm na zadnji osi: 36.288sit z ddv
pri tej varianti je potrebno obvezno skrajšati amortizerje (opcija vzmeti + am. Weitec stane 105.120 sit)
-50 mm na prednji, 50 mm na zadnji osi: 37.728 sit z ddv
pri tej varianti je potrebno obvezno skrajšati amortizerje (opcija vzmeti + am. Weitec stane 105.120 sit)

Na vse izdelke Weitec nudimo do konca meseca julija 20% popust, ki še ni vključen v navedene cene.

Fantje zanima me,če ima kdo od vas že vzmeti Veitec in kako se obnesejo,ker sedaj ima RSR eno akcijo do konca mesca pa me mal zanima kako je z temi vzmetmi v katerem rangu so
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po jul 24, 2006 3:04 pm

Glede na ceno, mislim, da si lahko kar sam odgovoriš na vprašanje. Moram pa priznati, da prvič slišim za to znamko, kar seveda ne pomeni, da je slabša...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po jul 24, 2006 6:54 pm

Ja sej lih to me tut bega,ker so nekam sumljivo poceni kljub temu,da je sedaj akcija

http://www.rsrmotorsport.com/proizvodi/WEITEC.php

Ker nekak se še najbolj nagibam k H&R
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po jul 24, 2006 7:19 pm

seat je napisal/-a:Ja sej lih to me tut bega,ker so nekam sumljivo poceni kljub temu,da je sedaj akcija

http://www.rsrmotorsport.com/proizvodi/WEITEC.php

Ker nekak se še najbolj nagibam k H&R
mislim da če so od KW da niso nič slabše kot H&R ... pred leti je nekdo že prodajal gor v Ljubljani te iste vzmeti in pol sem jih za ax-a dobil takrat za 10000 sit ... rekel je da prodaja vse ker zapira dejavnost ... na žalost je bila napaka so bile za ZX ali 306 pug in so šle na zx-a od kolega on je zadovoljen ... Fedri niso za jemat od Jamex - Holandske firme ki je prodajala včasih filtre in tuning dele to pa zato ker so bili premehki in so z časom spustili še kak cm in prebili zelo kmalu dobre amortizerje ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po jul 24, 2006 8:38 pm

Je uredu roba,s am pri nas pač se ne prodaja tolk.. Isti k. kot H&R, Eibach, KW...
Računaj da pr samih vzmeteh ni tolk oz ne more bit tolk razlike kot pr amortizerjih..
Ti sam prever če so to obični fedri al majo tut progresivne...

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio To jul 25, 2006 6:03 pm

Jamex drgac delajo eni poljaki, in so kar precej mehki (kao komfortni) Niso pa tako blazno slabi.

KW, H&R in Eibach so kar na istem nivoju. Weitec so pa na nivoju FK in MAD, torej srednji kvalitetni nivo. Spodnji nivo so pa jamex, jom, in podobne stvari, kot so INXX.

Predelava amortizerjev stane 32.000 sit (vkljucena montaza). Komplet amortizerji in fedri pa stanejo od weitec od 74.000 sit dalje, odvisno od avta. Montaza stane od 15.000 sit dalje. Tako da malo preracunaj, kaj se ti splaca. Se mi zdijo malo visoke cene.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO Sr jul 26, 2006 7:01 am

Proizvajalec podvozij kw in weitec je ubistvu najboljš kar lahko dobiš to velja predvsem za kw.
Glede na to da je lastnik weitec-a firma kw pa tud ni dost slabš.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov