P.s. - Raketa

Mad je napisal/-a:...pri 30 stopinjah celzija ... pozimi bi jih pokazal še 15 več ... bolj kot konji se čudim navoru - okrog 270Nm ... 290 jih ima Cossworth ...L.p. Mad
... :P :P :P jaz ne mislim nič to je Boštjan rekel no motor ima 180 km na kolesih in nekje 670 kg ... 270Nm in šli smo ga probat z Audijem ki ima isto konjev nekje po ravnini med dolom in Ljubljano in ti povem da sem tiščal ko konj in gledal kako lepo zginja :P :P :P no pozimi je tudi zrak kvalitetnejši - bolj gost in poln kisika in ima okrog 10 stopinjCicero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...pri 30 stopinjah celzija ... pozimi bi jih pokazal še 15 več ... bolj kot konji se čudim navoru - okrog 270Nm ... 290 jih ima Cossworth ...L.p. Mad
Rač. sam preračuna konje na 20°C! Tako, da to ne vpliva na meritev.
In s temi konji ti misliš konkurirat RS2 in vozit 12s... KOMIK na kvadrat!
...O Boštjan ... tvoja raketa tudi leti pa drži tudi ok ... nisem se mogel načudit danes ... Silvester te pozdravlja rekel je da ga impresionira AX njegov ima okrog 150 km cca na karburatorjih ... bomo videli ko sestavimo zadevo v živo gor pri vas ... kakorkoli na pm dobiš ponudbo ... L.p. Madkopron je napisal/-a:komik gor, komik , dol, bomo še sprobal na 402 m PONOVNO ... Bi pa tudi navor zrasel pri 10 stopinj Celzija na 285-290 NM , ...
Cicero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...pri 30 stopinjah celzija ... pozimi bi jih pokazal še 15 več ... bolj kot konji se čudim navoru - okrog 270Nm ... 290 jih ima Cossworth ...L.p. Mad
To je sicer res, ampak po podatkih, izračunih, testih, iz SG, se je malo zasukaaalooo ...!!!Black Jack je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...pri 30 stopinjah celzija ... pozimi bi jih pokazal še 15 več ... bolj kot konji se čudim navoru - okrog 270Nm ... 290 jih ima Cossworth ...L.p. Mad
Mogoč bi mu lahka konkuriru če bi biu RS2 brez Quattro pogona......tk pa ni šans da ga nese......predn Ax spelje ma že edi 20 m prednosti(no mogoče pretiravam ali pa ne) :P
...avta nista isti razred ... ax je pa za 1360 ccm kar navit - čez 143 konjev na liter prostornine EDO ima duple konje na liter prostornine ... Alex je pričakoval čez 150 pa bo izgleda še nekaj moral popraviti da bo porušil ta zidek ... je pa trenutno mislim da najjači AX u vesoljni Slovejniji :P :P :P L.p. MadBlack Jack je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...pri 30 stopinjah celzija ... pozimi bi jih pokazal še 15 več ... bolj kot konji se čudim navoru - okrog 270Nm ... 290 jih ima Cossworth ...L.p. Mad
Mogoč bi mu lahka konkuriru če bi biu RS2 brez Quattro pogona......tk pa ni šans da ga nese......predn Ax spelje ma že edi 20 m prednosti(no mogoče pretiravam ali pa ne) :P
...jaz bi šel prvo na 1.6 tam bi imel rezervo dobiš tistega iz Sax 1.6 vtl 90 km ki bi imel malo več rezerve kot ima tvoj pa še menjalnik bi ostal lahko ta ker gre vse na iste vijake gor ... motorji so sicer okrog 600 - 700 eur ker so iskani a bi z tvojo tehniko lažje napihnil pol vse na 260 km ... Silvo hoče Turbo na njegov 1.4 GT rekel je da ti povem ti pa napiši - koliko in kaj rabiš ... delov je tudi če bo Alex kaj potreboval je še rezerva ...pošlji mi prosim kalkulacijo na pm... L.p. Madkopron je napisal/-a:Ja, če preračunamo iz konjev/teže, bi AX potreboval nekje 268 Konjev, da bi konkuriral Edotovim 600HP . Tooodaaa, od SG naprej, sem se zamislil, in skoraj že premislil, ...
kopron je napisal/-a:........Ampak, na AX-grafu je pa nekaj narobe z vrtljaji, ker se AX vrti na 7500 RPM . Verjetno Brane ni sinhroniziral vrtljajev motorja z računalnikom, valjarji ........
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov