...pol išči isti tip kot ga imaš že ... L.p. Madfičfirič je napisal/-a:noja fantje.....bom povedal po pravic zakaj rabm.v delu je kr dosti velik baggy ki že ima nosilce za to mašino ker je bila že prej notr ko sem ga kupu že blizu napol narjenga od enga modela.notri je 1.7 mašina z dvema dvojnima webber frgazarjema! edina fora je da na mašini manka čisto vsa štromarija,razdelilna kapa,vse cevi za hlajenje,killer,termostati,jermen za vodno pumpo, polosovine, ter še kaka stvar....preden bi našel ter nafehtal vse te stvari mi pa mašine ne bo ratal užgat.mehaniku pelat mašino nastavit u fazo na baggiyu bi blo pa tud mal nerodno.
me zdaj razumete zakaj bi blo najbolše da dabim kompletno mašino ki zihr dela?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
...75 je imela ob menjalniku 33 na pestah ... L.p. Madfičfirič je napisal/-a:ja veš da bi dal isto najraje notr! sam kje jo pa hočem dobit....bedn jo ne predaje,če pa že je, je pa IE.sej mogoče nebi blo panike jo predelat na frgazarje, sam nočem da se mi še tam kaj zafuka,k mam dost drugih stvari za porihtat...če pa nebo druge bomo pa ie preštimal ane.
aja....a kdo mogoče ve.sej so vse 33 mele diske ob menjalniku ne?ni blo kašnega tipa de so mele na pestah koles?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov