Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Tršanje fedra pri motorju

Napisal/-a Štrubelj Ne jul 30, 2006 2:28 pm

Jaz imam pa en problem, sicer nevem če ravno sodi v to temo, ampak useeno. Imam TOMOS CTX, pa me zanima kam bi dal tršati zadnji feder, ker je sedaj preveč mehak, da bi lahko vozil 2 gor brez skrbi. Koliko bi me to prišlo, ali je kdo to probal že? Aja, a to se trša amortizer, ali feder? Pa še to. Ali feder snamejo iz amortizerja dol oni, ki tršajo feder oz. amortizer, ali moram sam (ker nebi rad se preveč jeb*l)

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Re: Tršanje fedra pri motorju

Napisal/-a martk Ne jul 30, 2006 2:33 pm

Štrubelj je napisal/-a:Jaz imam pa en problem, sicer nevem če ravno sodi v to temo, ampak useeno. Imam TOMOS CTX, pa me zanima kam bi dal tršati zadnji feder, ker je sedaj preveč mehak, da bi lahko vozil 2 gor brez skrbi. Koliko bi me to prišlo, ali je kdo to probal že? Aja, a to se trša amortizer, ali feder? Pa še to. Ali feder snamejo iz amortizerja dol oni, ki tršajo feder oz. amortizer, ali moram sam (ker nebi rad se preveč jeb*l)

upam da si videl, kako ima narejeno... Komot ga daš dol, če si že kdaj ključ pa rorcange v roki držal :P tršat pa fedra nima smisla, če že, ga zamenjaj.

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Ne jul 30, 2006 2:42 pm

A paše od kerga druzga motorja gor?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov