zoranwagen je napisal/-a:gorenc je napisal/-a:Hja če bo sila bomo pa probal!Aja BTW a ma pol skoz levo meglenko napelano še eno cev?
Moje mnenje, se je tu slabo odloču na drugi strabi pustit meglenko! Boljši bi vrjetno res blo še en dovod zraka!!!
Airborne je napisal/-a:Jaz mam tut tko narejen dovod, sam da mam športni podaljšek odbijača ki ma tam kjer so normalno meglenke črne mrežice in je cev zadaj, tko da se sploh od zuni ne vid da je za mrežo cev fi70, drugo cev mam pa pod spodnji rob odbijača napelano pa se tut ne vid od zuni razen če se pod avto uležeš. Razlika v primerjavi z prej ko sem mel samo filter brez dovoda zraka je velikanska, pa verjeli al ne naredim zdej pri enakem stilu vožnje z enim tankom vsaj 80km več, resno!
Clio_freak je napisal/-a:sej se mogoce slis mal butast, ampak vseeno.
vse cool, stekam za ta dovod, pol pa pride ta cev spelana v "posodo" kjer je zracni filter, ali pac kam drgam?
zadeva se mi zdi zanimiva zato sem odprt za dobre nasvete.
Need_Power je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:Jaz mam tut tko narejen dovod, sam da mam športni podaljšek odbijača ki ma tam kjer so normalno meglenke črne mrežice in je cev zadaj, tko da se sploh od zuni ne vid da je za mrežo cev fi70, drugo cev mam pa pod spodnji rob odbijača napelano pa se tut ne vid od zuni razen če se pod avto uležeš. Razlika v primerjavi z prej ko sem mel samo filter brez dovoda zraka je velikanska, pa verjeli al ne naredim zdej pri enakem stilu vožnje z enim tankom vsaj 80km več, resno!
Tako idejo imam tudi jaz, da bom naredil na VW G4. Jaz sem mislil še naret okoli filtra en taki zaprt in toplotno-izoliran box, v katerega bi potem napeljal obe cevi ki bi zajemale zrak iz predela meglenk. Očitno je dobra zamisel, če se je pri tebi obnesla.
Če imaš kako slikico bi se priporočal.
P.S: Iz kakega materiala imaš cevi in kako si jih zvijal?
TNX za odgovore
Ajde
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov