eclipse_R je napisal/-a:Torej, kdo mi lahko opravi tršanje gum in kakšne so cene?
trših gum pa ja nočmo(mislu si amortizerje
)
lp
eclipse_R je napisal/-a:pa še: če bi montiral fedre in tršal amortizerje naenkrat, ti ni treba plačevati montaže fedrov (okoli 15k sit)
jimbo123 je napisal/-a:Še tole. Pri mehaniku sem srečal enega gospoda srednjih let, ki je imel na popravilu BMW. Potožil sem mu glede lege in stabilnosti in ga prosil če se lahko malo pelje z njim.
Kakšna vožnja!!!. Jaz sem se do sedaj vozil z accentom kot stara babica. Ta vožnja mi je pokazala kaj accent resnično zmore. Res pa je da mi je ta gospod povedal da je avto res mehak kas se je še posebaj čutilo ko sva se vozila po ovinkih in da si naj naredim tisto kar nameravam.
jimbo123 je napisal/-a:Glede na to da nihče ni imel nobenih pripomb sem šel danes osebno k njemu in dogovorila sva se takole.
- nove fedre (apex) 20 000 SIT
- obnova in tršanje amortizerjev 35 000 SIT
- delo 15 000 SIT
---------------------------
SKUPAJ 70 000 SIT
Sedaj imate eno primerjavo koliko vas bi to stalo. Mimogrede jaz vozim accenta. Mogoče je za druge avtomobile cena nekoliko drugačna.
Še tole. Pri mehaniku sem srečal enega gospoda srednjih let, ki je imel na popravilu BMW. Potožil sem mu glede lege in stabilnosti in ga prosil če se lahko malo pelje z njim.
Kakšna vožnja!!!. Jaz sem se do sedaj vozil z accentom kot stara babica. Ta vožnja mi je pokazala kaj accent resnično zmore. Res pa je da mi je ta gospod povedal da je avto res mehak kas se je še posebaj čutilo ko sva se vozila po ovinkih in da si naj naredim tisto kar nameravam.
eclipse_R je napisal/-a:ta gospod se je peljal z accentom in ti pokazal, kako se ga pelje? če hočeš ti lahko tut jst pokažem kaj accent zmore![]()
kaj nis prej reku
lp
alanq4 je napisal/-a:
Jaz bi raje vzel eibach vzmeti, niso dosti dražje, so pa kvalitetnejše od apex-a.
Apex se preveč posede in je še vedno mehek, eibach pa je ko ga obremeniš vedno bolj trd.
eclipse_R je napisal/-a:dej ga za foro vprašej, kok bi bla cena, če bi pršla 2 ista avta isto narest k njemu(da bi pršu še jst to narest), sam bol ko ne za info, da vidim..
nimam več namena v ta avto poleg akustike vlagat..
lp
alanq4 je napisal/-a:Jaz bi raje vzel eibach vzmeti, niso dosti dražje, so pa kvalitetnejše od apex-a.
Apex se preveč posede in je še vedno mehek, eibach pa je ko ga obremeniš vedno bolj trd.
zeleni dirkač je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Jaz bi raje vzel eibach vzmeti, niso dosti dražje, so pa kvalitetnejše od apex-a.
Se strinjam z alanq4. Vzemi raje eibach, je velika razlika v primerjavi z apex-om.
Jaz sem dal apex fedre na polota, pa je čist nehumano trdo. Kar skače po ovinkih.
Če cesta ni popolnoma ravna, je lega slabš kot prej.
Kolega ma pa eibach in je čist druga pesem. Vožnja je precej udobnejša, po ovinkih se pa manj nagiba, kot men z apexi. Ni apex za naše ceste.
Pa še eibach ma 5 let garancije na posedanje.
Po forumu brska: iron in 8 gostov