[YuGo] je napisal/-a:Punto_GT tisti, ki smo tega yugiča videli, mu ne bomo govorili naj kupi močnejši avto
AVto je dovolj močen, sploh glede na težo in to da je yugec. Mislim, da bi tvojega punta GT držal![]()
lp
Punto_GT je napisal/-a:Ma vse skupi ni nič, samo dnar vržeš stran in bol ropota.
Malenkost pridobiš na visokih obratih, ma zgubiš pa na navor.
Tko da jst ti ne svetujem stavit take kolektorje, rajši kupi bol močn avto
GVX je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...fantje puntič pihne vse živo kar vidi!!!...resno!!!...najboljresno!!!...
Pa naj pride v ms!?-za hec
L.P gvx
Punto_GT je napisal/-a:zoranwagen:
Koga si ti vabu???
Jst sm tebe vabu, pa nisi reku nič!!!
Ma lih v mursko soboto se mi ne da hodit, ker sm iz nove gorice.
Če bo pa kje bol blizu, pa pridem, skor gvišno (če bo cajt).
Ma pridem samo zaradi tega, da bom nascal zorana vagona, drugo me ne zanima![]()
![]()
![]()
![]()
Glede yugota, dobro če ima turbino not je pa druga štorja...
TechnoBoy:
Tudi puntote se da navit, a ni tako?
monster_d in TechnoBoy:
Jst nimam prou nič proti vašim yugotom, al pa tistim k jih štimajo. Sej marsi kateri yugo pride res super če je fajn zrihtan. Samo meni se zdi škoda stavit dnar na tak avto. Pač vsak ima svoj okus.
Sej čene TechnoBoy, si kar doro poštimu tvojga yugača, samo še en pošten motor ti manka...
Punto_GT je napisal/-a:
Glede yugota, dobro če ima turbino not je pa druga štorja
Jst nimam prou nič proti vašim yugotom, al pa tistim k jih štimajo. Sej marsi kateri yugo pride res super če je fajn zrihtan. Samo meni se zdi škoda stavit dnar na tak avto. Pač vsak ima svoj okus.
Punto_GT je napisal/-a:zoranwagen:
Koga si ti vabu???
zoranwagen je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:zoranwagen:
Koga si ti vabu???
Poglej si še enkrat link, ki sem ga pripopal na moj prejšni post pa potem bluzi dalje!
...uglavnem kakorkoli že na naslednji dirki se vidiva...po dirki ne glede na izid ti pa bom faco nahcal...da se izrazim na tvoj način...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov