Robi_M je napisal/-a:ta teden se morm mal pozanimat,zanč je bla debata na forumu da pride od webasto sky top (odpiranje z 4 stopenjsko ročko) 32000 sit + 10000 sit vgradnja,sam jzt bi rad takega k se čist odpre,k se skrije pod streho ali čist odpre na strehi da se vid
TechnoBoy je napisal/-a:lej fora ni da negre...samo... mine te
jest sm hotu u mojga jugota dar..
pa je fora.. .da klimo dobim relativno pocen..
zacne se pa.. pri nosilcu.....jermenicah ipd..
skratke tolk dela da je skoraj vseeno ce das delat BEJA d.o.o. k ti jo upedena vsaj v mojegha za 320k sit !
rocno
dolfe je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:lej fora ni da negre...samo... mine te
skratke tolk dela da je skoraj vseeno ce das delat BEJA d.o.o. k ti jo upedena vsaj v mojegha za 320k sit !
rocno
Saj ni problem v nosilcih in jermenicah... ampak fora je v tem, da se človeku zagabi, da pokliče enga stručkota, ki za 15 min. priključi kompresor, da zvakumira in spusti notri R22 in ti zaračuna med 10 in 15kSIT za nekaj, kar lahko človek sam naredi, če bi le imel ustrezen plin, pa magari R407!
TechnoBoy je napisal/-a:dolfe je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:lej fora ni da negre...samo... mine te
rocno
Saj ni problem v nosilcih in jermenicah... ampak fora je v tem, da se človeku zagabi, da pokliče enga stručkota, ki za 15 min. priključi kompresor, da zvakumira in spusti notri R22 in ti zaračuna med 10 in 15kSIT za nekaj, kar lahko človek sam naredi, če bi le imel ustrezen plin, pa magari R407!
mah plin je sala.. kolega polni in ni blem
fora je...da je treba vsaj pri meni ( pri novih avtomobilih ne) 3 nove jermenice narest.. za pumpo,glavno gred, alternator..
ker ce bi su predelovat jermenico od klime... ( mors poj se lezaj menjat - 18k sit) nebi nikol mogu spravt na un bogi jermen od jugica 5-10km !
in je bols une jermenice delat..ker ni treba nobenih lezajev menjat..
Robi_M je napisal/-a:ta teden se morm mal pozanimat,zanč je bla debata na forumu da pride od webasto sky top (odpiranje z 4 stopenjsko ročko) 32000 sit + 10000 sit vgradnja,sam jzt bi rad takega k se čist odpre,k se skrije pod streho ali čist odpre na strehi da se vid
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov