nebalodlak je napisal/-a:Hmmm, najbrš se pržgejo šele ob danem kontaktu...
...pa recimo da noben ne počaka par sekund ko da kontakt ampak takoj vžge motor, je pol logično da se "luči prižgejo samo ob prižganem motorju".
soso je napisal/-a:Kolko pa je star ta tvoj VW? Zdaj ,če je fejst star bi znalo bit ,da res delajo samo ob priganem saj takrat jermen poganja altenator , preko katergea so zvezane luči.Torej bi blo treba prevezat. Tak si jaz to razlagamLP
sem že napisal, da gorita samo ko motor lavfa ampak zgleda, (glede na to da nihče nič ne ve o tem) da je to naredil prejšnji lastnik.TITan je napisal/-a:Luči ti bi morale delati z kontaktom.
Jaz ti svetujem da si naštimaš releje za luči (sedaj ti gre ves tok preko klučavnice, stikala in ročke) in boš kuj profitiral par V na žarnici. Takrat se da pa komot prevezat še da ti svetijo kadarkoli (na stikalo za luči pripelješ nov stalni +, namesto tega ki je sedaj.
Pri meni je bilo na tastaremu z 100w žarnicami in prižganimi dolgimi čez 3V (z besedo tri volte!!!!) izmerjenega padca na plusu od žarnice in akumolatorjem.
dnevne lučisebaveh je napisal/-a:vendar so predpisi takšni, da morajo pozicijske luči goreti neodvisno od položaja kontakta. Torej če si boš predelal v dnevne luči, glej da boš lahko pozicijske prižgal tudi pri izključenem kontaktu.
Po forumu brska: iron in 15 gostov