-kolk bi me pršlo vgradnja ele. Vbrizga ( če je sploh možno)
-kolk pa samo chipiranje ( če je sploh možno ) …
In kok bi to kj vplivalo na menjalnik itd. ? in pa na porabo!? Trenutna poraba je 6 L ! za cca kok L bi šla gor !? …
hvala!
l.p. mile
kopron je napisal/-a:Hja, pije mi od 5,01 do 7,75 L/100 Km . Navora pa je okrog 230 NM . Vendar še nisem meril , zato ne morem točneje rečt. No, ja , povprečna poraba pa se mi giblje okrog 6,09 L/100Km . Poraba se mi ni bistveno povečala, čeprav imam večjo Bosch-pumpo gor . To pa zato, ker sem povečal navor+posredno izskoristek motorja z povečanjem predvžiga . Sicer pa so mi grozn všeč sedanje performanse motorja , razpored navora , razen glasnega klenkanja . To pa zato, ker imam preveč zračnosti na cilindrih, ker nisem imel pravih batov in zato šklopotajo .
... jaz jih imam najmanj 4 ... povej koliko velikega rabiš oziroma kaj misliš naprej - imam od Turbo petke, Lancie Dedre 2.0 , enega alu veelikega verjetno iz kake Delte in enega od Coswortha ... vsak ima svojo cenocvicek1 je napisal/-a:kopron je napisal/-a:Hja, pije mi od 5,01 do 7,75 L/100 Km . Navora pa je okrog 230 NM . Vendar še nisem meril , zato ne morem točneje rečt. No, ja , povprečna poraba pa se mi giblje okrog 6,09 L/100Km . Poraba se mi ni bistveno povečala, čeprav imam večjo Bosch-pumpo gor . To pa zato, ker sem povečal navor+posredno izskoristek motorja z povečanjem predvžiga . Sicer pa so mi grozn všeč sedanje performanse motorja , razpored navora , razen glasnega klenkanja . To pa zato, ker imam preveč zračnosti na cilindrih, ker nisem imel pravih batov in zato šklopotajo .
aha... hvala za vsa pojasnila!... torej chipanje odpade!? ... zanima me pol glede intercoolerja!? trenutno ima 75hp !z intercoolerjem nj bi imel 90hp ? al se motim ? ... ker intercooler se bi dal dobit kašn rablen al kko iz kakega toledota TDI ? al pa vw golf 3 TDI ? ker predvidevam do so to iste mašine!? al se hudo motim!? ... no zanima me predvsem stroški? če bi se lotil intercoolerja ? recimo da dobim kj rablenga ?
cca kok denarja če mi lahko poveste ( +/- 15ksit) ????
hvala !
l.p. mile
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov