speedfreak je napisal/-a:vpraši na hyundai forumu ( kontaktiraj uporabnika Regy), mislim pa da paše, če pa slucajno ne paše pa raj daj od de vitota...
p.s stara pa nova lantra nimata isto konjev, nova jih ma malo manj zarad drugacne elektronike ( cistejsi izpuh and stuff)
p.p.s poklic se kakega drugega serviserja...
xyxyxy je napisal/-a:Kolektor fizično na glavo paše, kaj pa misliš z katalizatorjem narest, boš brez? Problem je tudi z lambdo, ki pri starem tipu kakor se spomnim ni privita v kolektor.
Templar je napisal/-a:Osebno ne vem če paše ampak po moje bi moralo ker sta modela 95-98 in 98-00 praktično enaka z nekaj lepotnimi popravki.
Nov kolektor za 1.8 mislim da je bil že en lep čas nazaj okol 40kSIT samo ne vem al z montažo al brez.
Tomi000 je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Osebno ne vem če paše ampak po moje bi moralo ker sta modela 95-98 in 98-00 praktično enaka z nekaj lepotnimi popravki.
Nov kolektor za 1.8 mislim da je bil že en lep čas nazaj okol 40kSIT samo ne vem al z montažo al brez.
Jaz sem odprl temo zato, ker me zanima dejansko kako je tem...iz izkšenj, če paše kolektor iz 98letnik na 00 letnik?
JEREMIJA79 je napisal/-a:Tomi000 je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Osebno ne vem če paše ampak po moje bi moralo ker sta modela 95-98 in 98-00 praktično enaka z nekaj lepotnimi popravki.
Jaz sem odprl temo zato, ker me zanima dejansko kako je tem...iz izkšenj, če paše kolektor iz 98letnik na 00 letnik?
Paše saj motor je enak in izpuh tudi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost