Black_Racer® je napisal/-a:p|X| je napisal/-a:aha in po kolkem času se približno skuri malo bolj vun ?
katalizatorja zaenkrat nem dol jemo, ter dajo same cevi gor ker treba na tehničnem prit skozi,
mimogrede kake so kaj cene za športni katalizarot in kako je kaj z sredinskim loncem, kako bi zvenelo če bi tega odstrano.
Js sm si dal delat po naročilu srednji lonec,da so mi kar direkt cev skos nardil,koštalo me je pa 12k sit plus 1k sit za montažo

No naročil sem pa pri novaku...
Zivjo!
Najprej se opravicujem, ker bom uporabil tole temo za moje vprasanje, vendar mislim da kar sodi v kontekst te teme!
In sicer me zanima, ce se kaj pozna pri merjenju plinov na tehnicnem pregledu v primeru, ko imas skozi srednji lonec samo cev napeljano???
Trenutno imam na Clio-tu (75 konjev) montiran zadnji lonec Powerful (najglasnejsa izvedba iz rosfreja) in se ZELO dere zadeva!!! ampak je tudi to pocasi postalo prepotiho, ker sem se ze prevec navadil na stalno bobnenje

in me sedaj zanima koliko bi se poznalo na glasu, oziroma ce se sploh splaca to naredit pri Clio-tu, ki ima ze tako ali drugace ZELO ZELO majhen srednji lonec???
HVALA
Peter