Koni, rumene nastavljive po trdotigoku je napisal/-a:LP!
Nameravam kupiti vse 4 amortizerje za bmw e36 pa me zanima kaj priporočate?
Nekako gledam med amortizerji bilstein,boge(turbo),kayaba in koni? (želim pa da so trši od originalnih!)
... Bilstein in Koni so športni 2x dražji in prav toliko tudi boljši Kayaba in Boge pa so v redu amortizerji ... L.p. Madgoku je napisal/-a:LP!
Nameravam kupiti vse 4 amortizerje za bmw e36 pa me zanima kaj priporočate?
Nekako gledam med amortizerji bilstein,boge(turbo),kayaba in koni? (želim pa da so trši od originalnih!)
... www.sunside.si ima dobre cene ... L.p. Madgoku je napisal/-a:a lahko mogoče kakšno oznako za te bilstein pa koni amortizerje? Pa kje se da dobit koni amortizerje?
... Bilstein je v vrhu po voznih lastnostih saj duši človeško in čeprav športen je še vedno amortizer ... če ti denar ni problem vzami njega , Boge Turbo gas sem imel tudi na dveh avtih in so bili zelo dobri pa še cenejši 1/2 ... od Kayabe nisem vozil v tej varianti ... mislim pa da z bilokaterim od naštetega ali z Koni ne moreš zgrešiti ... L.p. Madgoku je napisal/-a:Sedaj mam v izboru: bilstein B4; BOGE-turbo; Kayaba Super Twin-tube gas?
Kaj se najbolj obnese izmed teh treh?
LP
Ne vem od kje te cene jaz sem na vektri dal okrog 200 jurjev Boge za Fiesto so bili okrog 72 in za ax-a sem dal podobno ceno za polota pa 24 za sprednjega 1 kos in zadnji 19 ... torej 86 jur. sit vsi 4 ... Polo 6 N ... Če je tako vsekakor vzemi Bilsteingoku je napisal/-a:Sej bilsten b4 (plinski amortizer) sploh niso dragi! Komplet vseh štirih pride okol 60 tisoč! Prav toliko pa pridejo približno boge-turbo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov