Torej, če je kak interesent, oziroma pozna kdo koga, ki bi rad čipal, naj me obvesti

Upam da je topic v pravi kategoriji

W|zz je napisal/-a:Zakaj pa sam dizl? Če hoče it pa nekdo bencinarja čipat pa ni popusta al kako?
Black Jack je napisal/-a:Hja za kolko bi pa dobu čip če ga plačam na gotovino???
Eazy-O je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Hja za kolko bi pa dobu čip če ga plačam na gotovino???
Cenik -> http://www.rsrmotorsport.com/optimiranje/vw.php + 30% popusta kot je rekel Longbow. Predvidevam.
LP,
Oskar
... Opel 2.0 DTi ?lenivec je napisal/-a:p.s.: če nimate nekega popularnega avta za čipanje se pozanimajte če so ga e čipali, da nebo ta kot v mojem primeru. po telefonu ja ni blema valda, papridem tja in po 2 urah čakanja zvem da nebo šlo, da še niso s takim avtom delali in nemorejo. pa je šel en dam po vodi
Mad je napisal/-a:... Opel 2.0 DTi ?lenivec je napisal/-a:p.s.: če nimate nekega popularnega avta za čipanje se pozanimajte če so ga e čipali, da nebo ta kot v mojem primeru. po telefonu ja ni blema valda, papridem tja in po 2 urah čakanja zvem da nebo šlo, da še niso s takim avtom delali in nemorejo. pa je šel en dam po vodi
Polooo je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Hja za kolko bi pa dobu čip če ga plačam na gotovino???
Kokr se jest spomn si se ti hvalu,da ste že Vip stranka pr RSR-u pa,da čipaš vsak avto za 50k...Kako je zdj s tem?
Longbow je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Hja za kolko bi pa dobu čip če ga plačam na gotovino???
Cenik -> http://www.rsrmotorsport.com/optimiranje/vw.php + 30% popusta kot je rekel Longbow. Predvidevam.
LP,
Oskar
To bo to. Na ceniku od RSRMotorsporta najdete svoj avto, odštejete -30% in dobite končno ceno. Popust velja samo ob nakupu z gotovino![]()
Kakšen interesent za naslednji teden?
Black Jack je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Hja za kolko bi pa dobu čip če ga plačam na gotovino???
Kokr se jest spomn si se ti hvalu,da ste že Vip stranka pr RSR-u pa,da čipaš vsak avto za 50k...Kako je zdj s tem?
Ja sej je tako....ampak pač informativno vprašam za kolko mi pa on dobi čip....js sm pač predvidevu da je on kaki VIP tam in da zrihta čip ful poceni....ampak kot sm si preračunu če bi pou kao zraven njega čipat da dobim čip za 67k...kar je še vedno 17k dražje kot če ga grem z bratom čipat....itak pa trenutno sploh ne razmišljam o kakem čipu ker mi 115KM trenutno popolnoma zadostuje.....pol ko bo avto pa zunej porihtan si bom pa privošču čip na 140KM.....
Itak pa enmu falusu, ko ga ne poznam ne bom šou čipat avta za tak dnar...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov