belkaena je napisal/-a:LP
Mene zanima če je kdo naredil ali pa če koga pozna, ki je testeral avto z spojlerji ali pa brez pa da je upisal spremebe, ki so nastale?
Hvala
Opel Vektra B je zadaj precej živčen avto ... nos se v ovinku ne premakne niti za mm medtem ko rit leti levo-desno, da se potiš ... dal je gor prejšnji lastnik (kolega) spojler na prtljažnik in taisti avto je pol bil 2 leti moj - rit je postala od montaže spojlerja naprej nevtralna ... ne smeš pa sam delati spojlerja če ne poznaš osnov fluidodinamike - pri spojlerju, ki ti daje pritisk na zadnjo os je princip obraten kot ga ima letalo na krilih - dve krivulji krila ena krajša po kateri zrak hitreje teče in ustvarja pritisk - dviga od tal in na zgornji krivulji naredi sukcijo ... obratno zasukan potiska na tla ... ne bilo kakšen spojlermartk je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:LP
Mene zanima če je kdo naredil ali pa če koga pozna, ki je testeral avto z spojlerji ali pa brez pa da je upisal spremebe, ki so nastale?
Hvala
Koliko rally avtov ima spojlerje in zakaj skoraj noben? Pustimo tukaj WRC specialke.
Ker je brezveze. Razen, če imaš ambicije 200km/h čez ovinke vozit. Dvomim, da voziš avto, ki je tega sposoben. Poznalo se ti bo pa samo pri hrupu in porabi
Edit: pišem o raznih alu-wing in ostali šminki.
... mogoče jih pa sploh ni bilo ... da o air - bagih ne govorimo - bo potrebno vprašat Romana v Kočevje - če bo hotel sploh kaj rečt .Sierrator je napisal/-a:Mad, kaj to misliš tisto Vectro, ki ji senzorji za airbage niso delali?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov