eclipse_R je napisal/-a:kakor berem izkušnje, hladne primejo še vedno boljše od serijskih, ko so pa ogrete pa naj bi bremzalo ornk :P
mene zanima še glede carbon ploščic. Kako je kaj z njimi? Te je treba segrevat predn primejo ne?
lp
ShineR je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:kakor berem izkušnje, hladne primejo še vedno boljše od serijskih, ko so pa ogrete pa naj bi bremzalo ornk :P
mene zanima še glede carbon ploščic. Kako je kaj z njimi? Te je treba segrevat predn primejo ne?
lp
e, tko nekak ja![]()
karbon ploščic ni treba nč segrevat.. oziroma noben od kolegov, ki jih imajo, jih ne ogreva prej
... Mintex Kevlar sport sem imel 2 x ... na narezanih diskih jih ni za dajat gor ker ti po 1000 km izginejo :P na gladkih pa so dobra izbira samo ustvarjajo trenje z temperaturo, ki jo original olje ne prenese najbolje in tudi zavorne cevi bi bilo dobro menjati ... prvič stisneš pedal - bremza tako tako drugič stisneš - skoraj blokira tretjič stisneš trže gumoeclipse_R je napisal/-a:kakor berem izkušnje, hladne primejo še vedno boljše od serijskih, ko so pa ogrete pa naj bi bremzalo ornk :P
lp
Po forumu brska: mrtwelvetrees in 26 gostov