r4tl je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem pred problemom... na LPP-ju sem se pogovarjal z gospodom Zajcem in... zaenkrat nisma se skp prsla, tk da... mi je reku da mi motor od Alpine v katri homologira le pod pogojem, da mi da zaznamek v prometni: " hitrost do 80km/h...", pa me dej zanima kaj ce bi jest use razn bloka prelozu v blok od GTL-ke... bi kej kompliciral glede glave? Sej ostalo je pa isto, tk da... ksn predlog?
LP
R4TL
... ne verjamem da je isto, ker : sedanji motor ima hod bata in premer bata - 77mm x 76 mm medtem ko Katrin motor ima : hod 72 mm x premer 65 mm ... torej tudi ojnice in gred ne bodo šle skupaj pa tudi srajce ki so mokromontažne bi gledale čez rob bloka :P glava čez rob cilindra ... Poizkusi kaj narediti drugače ker tudi feltne ti bodo gledali in jih boš težko opravičil ... Silvo - tip ki sem ti že 1 x dal telefonsko in sta se slišala pa ima tudi gume notri vpisane širše in feltne od Alpine ... prefotokopiraj si njegovo prometno pa pojdi z njo na LPP pa jih vprašaj kaj je to ? mogoče jih boš pripravil do tega, da se te kdo usmili pa ti pove - da se da nekako in kak način je tor4tl je napisal/-a:Zaddeva je taksna... na katrci je ze za cca 40 kg ojacitev, torzije so od petke Alpine, prou tko zavore in... amortizerji so predelani pri vugi (strsani in narejeni za nastavljat, tk da...) notr je motor od Alpine 1.4 ccm in 92 hp, menjalnik od petke 1.4 ki je imela izvedenko katrinega menjalnika s dodano peto stopnjo in za vgradno ni potrebne nobene predelave...pase vijak na vijak.... aja zavoram je dodan se servo ojacevalec... no zadeva, ki mi jo je razlozu g.Zajc je pa taka, da v avtomobile se vgrajuje le motorje, ki so bili vgrajeni serijsko.... zato me pac zanima kok ti lahk tezijo zarad glave, ker... ce ni pene zarad tega bom razkeru 15 kSIT in nabavil nova tesnila in kompletno Alpino prelozu v blok od katre GTL.... se koumu kej sanja kk je ce glavo menas?
LP
Marko
ja res je samo sesalni in izpušni kolektor nista ista vplinjač je dvojni razdelilec vžiga je drugi širina pokrova ventilov ne verjamem da je čisto ista ... v kaj bi se lahko še vpičli raje naj ga poizkusi homologirati ker so ti avtomobili kolikor sem prebral nekje obstajali torej poiskati na netu podatke pa pol zahtevat homologacijo pa ima mir ... L.p. Madurosr je napisal/-a:Če se ne motim je ploščica prnetana na bloku, torej samo prestaviš ploščice!
Mad je napisal/-a:ja res je samo sesalni in izpušni kolektor nista ista vplinjač je dvojni razdelilec vžiga je drugi širina pokrova ventilov ne verjamem da je čisto ista ... v kaj bi se lahko še vpičli raje naj ga poizkusi homologirati ker so ti avtomobili kolikor sem prebral nekje obstajali torej poiskati na netu podatke pa pol zahtevat homologacijo pa ima mir ... L.p. Madurosr je napisal/-a:Če se ne motim je ploščica prnetana na bloku, torej samo prestaviš ploščice!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov