Glede izpuha me zanima ce so komplicirali kaj Katere papirje si uporabil pri homologaciji izpuha, one ko piše gor da ne presega glasnosti bla bla.. ali se kaj druga
kako dolgo si moral čakati da so te sprejeli na pregled
Glede izpuha sem mel one papirje, ko na njih piše da ne presega glasnosti. Pa niso nič mirli. Za datum pregleda sem se pa sam zmenil kdaj mi je najbolj ustrezalo.
Ej, sam to si pa kr dost plačov!
Jest sm šu nazadne na LPP homologirat, pa sm plačov sam 7500, pa sm mel za homologirat auspuh, šipe, gume, fletne, šipe in fedre.
Men se je zdel ful pocen, sam jebat ga, jest se nism sekirov! aiid
SiMpLy_Me je napisal/-a:Ej, sam to si pa kr dost plačov! Jest sm šu nazadne na LPP homologirat, pa sm plačov sam 7500, pa sm mel za homologirat auspuh, šipe, gume, fletne, šipe in fedre.
No to mo pa ni nč jasno Že samo folija + felge pride 5.400 + 4.500 SIT = 9.900SIT Od kje pol 7.500
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once
Kao komplet nej bi bil 7400, ceprav mi ni jasn kako to da sm za en avto placu 7400 za druzga pa 6400-pa m homologiral iste stvari : fedre, feltne pa avspuh
Ups, mal zaspal pr debati! Technoboy:
-mam Saxo VTS
pa tole tut men sploh ni nč jasn, k če pogledaš cenik od LPP, ti je pa pol še mn jasn! Nikjer na ceniku nism najdu cene 7500 SIT, če bi pa kombinirov, bi pa pršlo pošteno več! aiid