Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Samo lamela ne zaostuje, da bi bila neka bistvena razlika(to mi je rekel nekdo iz Sinter-ja po telefonu).
Če želiš razliko, moraš vzeti "power clutch", ki ima vse ojačano, da je potem na lamelo več pritiska in ne zdrsuje, če imaš tunan avto... v sami lameli je redko problem.
monster_d je napisal/-a:bass je napisal/-a:60-80€ za obnovo, prineseš svojo lamelo.
Za obicno ja, za tole sportno bo pa nekaj cez 100eurov
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:bass je napisal/-a:60-80€ za obnovo, prineseš svojo lamelo.
Za obicno ja, za tole sportno bo pa nekaj cez 100eurov
V petek sem govoril s človekom in ti veš več od njega, ki to prodaja... dober si.
ShineR je napisal/-a:p.s. me je pa miha opozoril da v nekaterih primerih vse lepo dela, v kkšnih drugih pa je res treba menjati še kej drugega in ne samo lamele
cr33p je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:lol...
no anyway, jst mam tud to zeleno (cf) sinterjevo lamelo.
Na kaksen nacin se cuti razlika od serijske? Je kaj bolj zoprno za vsakodnevno uporabo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov