Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Zodd
Novinec

U petek gre avto k turnsku (amortizer)

Napisal/-a Zodd To mar 20, 2007 5:13 pm

evo prej sem bil tam in smo se zmenil da so fedri OK predelal bo amortizerje jih obnovil skrajsal naredu bolj trde prestavil salcke pa se kaj :) tako da bo avto se sedel za nekako 2-4 cm se pravi skupno okol 7-8cm, vse gre s homologacijo oz mi baje ne bo treba se 1x jo delat it glede na to da so fedri ze homologirani (apex) skupna cena okol 450 euro :)

ne vem kdo ja pravil un moder GTi z zlatimi feltnami it skofje loke (podluvnik) ki je u nulo na tleh pa je reku da so mogl pri njem it u extreme tako da so mu izdelali nove roke in podobno :P o ceni raje nisem spraseval :)

ce bo vse po sreci sledijo slike u petek :)

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To mar 20, 2007 5:48 pm

... Dobra poteza ... imel sem jih že na več avtomobilih in mi zdržijo več kot menjani Sachs ali Boge to so kompromis med športnim in udobnim amortizerjem ;) za boljši efekt moraš utrdit tudi ostale dele - stabilizator silen bloke oziroma kjer je mogoče ugraditi Power bushes in Anti-roll kit vezat amortizrja zgoraj - spodaj odvisno pač od tipa vozila ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd Pe mar 23, 2007 5:11 pm

evo turnsek se spedenal :)
spredaj je prestavil šalcko višje, zadaj je odrezal nekaj fedra, vse 4 amortizerje pa generalno obnovil, skrajsal ter jasno strsal :) pobarval vse skup in to je to :) avto je sel se 3 cm nizje skupno torej 7cm z delom sem zadovoljen bomo pa cez cas vidli kako bo hehe, fedre sem mel ze got sportne, racun pa je na koncu bil 400 euro ce racunam tudi optiko ki sem jo sel delat drugam :)

ne me zmerjat ne da se mi acto pucat glede na vreme bom enkrat kako lepso slikco dal
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe mar 23, 2007 5:23 pm

... kot črn likalnik .
ko boš priletel v luknjo na cesti pa ti bo tisti na zadnjem sedežu prebil streho :P :P :P lep štift ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

tune - drive
Nov uporabnik

Napisal/-a tune - drive Pe mar 23, 2007 7:27 pm

Šalco na amortizerju je prestavil nižje (kakšnih 10-15 mm, več ne -> zaradi gume, da ne bi drsala v šalco).
Če bi jo dvignil, bi bil avto višji.
Lep pozdrav,

tune&drive
tuning@eSvet.net

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Kraj: žerjav

Napisal/-a HRIBERNIK24 Pe mar 30, 2007 3:26 pm

lepo samo trdo bo pa kot kočija
citroen berlingo 2,0 HDI
Vrni se na Tuning