Matjaz46 je napisal/-a:Mi lahko poveste kje bi lahko dobil sportne diske pa celjusti!Samo ne glih brembota ker je ful dragi
Hvala
Matjaz46 je napisal/-a:Klical sem na motomat v lj pa mi je reko da je tale disk brembo cisto obicajen oz. takega izgleda kot originalen!
Matjaz46 je napisal/-a:Ja no!
Izgled mi je kr pomemben!Mora bit lepo!
Klical sem na motomat v lj pa mi je reko da je tale disk brembo cisto obicajen oz. takega izgleda kot originalen!
Pol sem klical rsr motorsport pa sta dva diska od ebc(s slepimi luknjami in utori) 268 evrov!Zadnji pa je isto gladek pa pride eden 132 evrov!
ploščice odspredaj pa pridejo 121 evrov!
Celoten zavorni sistem s celjusti diski pa ploščicami od MOVE IT pa pride 3.700evrov!
Kje bi lahko dobil kaj bol poceni pa športnega izgleda!
Počasi mi zmanjkuje idej pa št koga bi poklical!
Cicero je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Ja no!
Izgled mi je kr pomemben!Mora bit lepo!
Klical sem na motomat v lj pa mi je reko da je tale disk brembo cisto obicajen oz. takega izgleda kot originalen!
Pol sem klical rsr motorsport pa sta dva diska od ebc(s slepimi luknjami in utori) 268 evrov!Zadnji pa je isto gladek pa pride eden 132 evrov!
ploščice odspredaj pa pridejo 121 evrov!
Celoten zavorni sistem s celjusti diski pa ploščicami od MOVE IT pa pride 3.700evrov!
Kje bi lahko dobil kaj bol poceni pa športnega izgleda!
Počasi mi zmanjkuje idej pa št koga bi poklical!
Kak Brembo/Porše sistem lahko dobiš pri meni!
ShineR je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:Klical sem na motomat v lj pa mi je reko da je tale disk brembo cisto obicajen oz. takega izgleda kot originalen!
zanimivo... ne vem zakaj imam pa jst v spominu da so brembo MAx (ne navadni) diski narezani...
no anyway - pokliči še uvoznika od EBC zavor - Jefra Racing Domžale...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov