dB-JURE je napisal/-a:Nekaj sem premišljeval pa me zanima ali je sploh mozno dati turbino v cliota 1.4 75KM letnik 97 (energy motor)?
Ce se da koliko se lahko pridobi na moči, kakšna je potem poraba (predvidevam ,da ob isti voznji manjša, saj je vecji navor,...
koliko bi takšna predelava stala (material) okvirno,...
am..... sem se kaj pozabu
lp in hvala
Jure
monster_d je napisal/-a:JAZ vi na tvojem mestu montiro masino od 1.8 16V (so jih meli clioti wiliamsi) drugace pa jih tudi iste v r19 16V najdes majo pa okol 135Km, tak da ta varinata nebi svoh bila!
Pa se pomoje ceneje bi te prislo!
Drugac pa ce das prav naknadno k firmi delat turbinco gor je hudo drago!
REcimo turbaca pri enem slo podjetju nevem vec kerem za Vr6 2.8 masino stane z montazo 5000Eurov!
LP
dB-JURE je napisal/-a:Nekaj sem premišljeval pa me zanima ali je sploh mozno dati turbino v cliota 1.4 75KM letnik 97 (energy motor)?
Ce se da koliko se lahko pridobi na moči, kakšna je potem poraba (predvidevam ,da ob isti voznji manjša, saj je vecji navor,...
koliko bi takšna predelava stala (material) okvirno,...
am..... sem se kaj pozabu
lp in hvala
Jure
Pero je napisal/-a:Resno:
ali ni bolje prodat to kar imaš, kupit 16V in ga obnovit. Takoj dobiš avto ki bolje izgleda, ima boljše bremze, boljšo lego...Ko ga zrihtaš ga imaš pa lahko še dolgo časa.
Varijanta 2 je pa da kupiš dober rabljen motor 1,8 ali 8V ali pa 16V in ga zamenjaš. Sigurno bo ceneje kot turbo, več navora kot 1,4, več moči kot 1,4...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov