Zdravo!! mam nissan micro 1.0 let. 93 !!! zanima me kateri filtr bi pasu u mojga, vem da je staro pa use sam s katerim bi imel najmanj dela pa da bi delal uredu ??? P.S ne vem a to sm spada al ne sam drugm ne vem kam nej dam to temo. Sorry new here ... Lp
Zadnjič spremenil Dawid20, dne Po maj 07, 2007 8:46 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
Premeri presek cevi, ki ti vodi od sesalnega kolektorja, pa kupiš takšen konosni filter, čist simpl ......Daj poslikaj malce motor, pa ti pol razložim.
filtr?...kukr jest vidim ga že imaš?....ravno takšnega kot jaz :P .....drugače pa v skoraj vsaki trgovini z avtodeli...ker je ta filter za več modelov....
vecje porabe nesmemet.ce je pravilno montiran,pa seveda tudi pravi filter gostota velikost se pozna sm na tem ,da se motor mal lepse zavrti hitrej v visje obrate,pa ruli,nc druzga
Ja prodajem filtr (dvojni konus) star en mesc s cevjo fi 60, z nosilci i alu zaščito proti vleku vročega zraka! Zvok je pr 1,4 kr brutaln tk da bi mogu probat! Lhk si ga pogledaš v salonu pa če češ mi javi na pm!
Poraba je večja ki ga bul goniš!
:P :P :P Je pa tudi avtoakustika eno od področij za športni filtr :P :P :P
(ja volim zvuk motora i kad škripe gume, a klasiku voli onaj ko razume...) :P
SlaFko je napisal/-a::P :P :P Je pa tudi avtoakustika eno od področij za športni filtr :P :P :P (ja volim zvuk motora i kad škripe gume, a klasiku voli onaj ko razume...) :P