Dariooo je napisal/-a:zdravo
zanima me kaksno naj bo razmerje visine avta spredaj in zadaj.Kaj je bolje da je visina :
enaka spredaj in zadaj
spredaj visje kot zadaj
zadaj visje kot spredaj
to me predvsem zanima glede lege in ne videza.
Pa se nekaj me zanima...odzadaj imam torzijo..a to se jo da strsat da kupim mocnejse palice al se tega ne more kupit?
LP
en3rgie je napisal/-a:im nobody a to je tvoj avto na avatarju ?
pridi k meni domov pa te peljem z mojim avtom pol greva k kolegu in probaj njegovega pa dva moja bivša sta tudi v okolici tako da se lahko prepričaš ... vsi prednji pogon vsi nižji zadaj ... moji so vedno držali mogoče je pa to zato ker sem pač narobe naredil ... L.p. Madtraktor TDI je napisal/-a:Če ima spredaj pogon, pa res ni dobro, da je spredaj višji! Že tako se ob pospeševanju dvigne, če bi bil pa višji, bi ob pospeševanju v ovinek peljal kar naravnost. Ne ga no... Spredaj malo bolj dol kot zadaj, ali pa vsevprek enako. Če pa ima zadaj pogon pa ga tudi ob pospeševanju zadaj dol stisne, tako da je tudi boljše, da je zadaj malo gor, da ga ne nagne čisto nazaj.
daj povej iz tvojih ugotovitev kaj si opazil ne nabijat brezveze nižal sem vsaj 10 svojih avtov in imam precej izkušenj z avtomobilskim podvozjem povej mi kaj si ti znižal pa primerjajva spisek ... L.p. Madtraktor TDI je napisal/-a:Spredaj dvignjeni so bili včasih samo yugeci z zanič fedrami zadaj. Po moje so imeli lego porazno.
Skubic je napisal/-a:jah jaz Mad-u kar vrjamem, čeprau je res da so avti ponavadi spredaj nižji - serijsko... še posebi tisti s torzijo...
Mad a mogoče veš, al pa kdo drug, a so fedri od Golfa 3 GTI nižji in trši od fedrov pri navadnem modelu Golfa 3? Bi se dalo pol Golfa znižat z original GTI fedri?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov