povh je napisal/-a:Js mam tud polota znižanga za 30mm z eibach vzmetmi. Amortizrje mam pa skrajšane pa nč tršane. Pelje se zelo lepo, tud po makadamu je mehko, razen če je kakšen težek model sedi zadaj se malo odbija zadnji konec. Če bi še enkrat rihtal podvozje bi dal malo stršat. Aja pa priporočam eibach vzmeti, so vredne svojega denarja. Preizkusil sem tudi apex-pol leta pa so šli amortizerji, roke, končnika, spone volana...Jaz bi ti reku, da za začetek zamenjaš sam vzmeti, (če maš amortizerje še vredu), pol boš pa vidu. Pa če ti bi blo slučajno pretrdo še zmer lahko prodaš fedre, pa daš original nazaj. Lahko kasneje daš tršat pa krajšat amortizerje. Je pa res da moraš pol optiko delat 2x.
Jaz sem dal pri amortizerju za vmeti 230€ za krajšanje in obnovo amortizerjev pa okrog 180€.
povh je napisal/-a:Js mam tud polota znižanga za 30mm z eibach vzmetmi. Amortizrje mam pa skrajšane pa nč tršane. Pelje se zelo lepo, tud po makadamu je mehko, razen če je kakšen težek model sedi zadaj se malo odbija zadnji konec. Če bi še enkrat rihtal podvozje bi dal malo stršat. Aja pa priporočam eibach vzmeti, so vredne svojega denarja. Preizkusil sem tudi apex-pol leta pa so šli amortizerji, roke, končnika, spone volana...
Jaz bi ti reku, da za začetek zamenjaš sam vzmeti, (če maš amortizerje še vredu), pol boš pa vidu. Pa če ti bi blo slučajno pretrdo še zmer lahko prodaš fedre, pa daš original nazaj. Lahko kasneje daš tršat pa krajšat amortizerje. Je pa res da moraš pol optiko delat 2x.
Jaz sem dal pri amortizerju za vmeti 230€ za krajšanje in obnovo amortizerjev pa okrog 180€.
Dariooo je napisal/-a:no zdaj bom js neki uprasal...da ne odpiram nove teme
kaj ce dam vzmeti, ki mi bodo nizale avto....a morem tudi amortizerje kej porihtat al lahko jih pustim original pa bom pol vidu kko se avto obnasa in po potrebi ukrepal??
lP
MacTron je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:no zdaj bom js neki uprasal...da ne odpiram nove teme
kaj ce dam vzmeti, ki mi bodo nizale avto....a morem tudi amortizerje kej porihtat al lahko jih pustim original pa bom pol vidu kko se avto obnasa in po potrebi ukrepal??
lP
....se mi zdi da se kr ponavljam
uglavnem ce bos nizal tam do 30 - 40mm potem ni potrebe (lahko obnovis ni pa taksne
potrebe po menjavi) ce pa bos nizal ...od 50mm + potem pa je priporocljivo
menjavat, bolj enostavo pa je zamenjati z gewindami ki so lahko nastavljive so pa
tudi drazji poseg... kot samo fedri
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov