Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

MatrixMPI
Nov uporabnik

Izpušni sistem

Napisal/-a MatrixMPI Sr avg 14, 2002 7:37 am

A zna kdo kej več povedat o Walker izpuhih?

Pol mi pa še povejte kej o Supersprintu in Bosiju. Kako se obnesejo, če jih kdo pozna, kakšne so cene, pa kdo jih uvaža pri nas če jih?

LP
Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Izpušni sistem

Napisal/-a din Sr avg 14, 2002 12:13 pm

Jaz ti lahko povem samo za Walker, ker ga mam gor. Navadni izpuhi držijo kaki 2 leti pol pa moraš menjat šit, sem pa ču da bi naj Bosi (al kak se že prav piše) dalje držal. Walkerja pa sem kupo pri tertineku. kaj pa Novakovi izpuhi, kaj so vredu al ne. Ker meni je spet nekaj začelo pihat pa bom zgleda mogo menjat grr.
Slika

ferrarist
Novinec

Napisal/-a ferrarist Sr avg 14, 2002 2:29 pm

haha...
zakaj pa stavite tisto železje gor?????????
mi smo nardili enih 5 avspuhov (za domace potrebe)z inoxa-mamo tgovino z le-tem...

ce bo kdo kej potreboval...smo cenej od konkurence....
hahaha
Mihelj d.o.o.
Brje 55
5263 Dobravlje
tel.:05/3688-030
e-mail:mihelj@moj.net
Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr avg 14, 2002 3:33 pm

Ja povej kake so cene pa bomo mogoče kšeftali ne. pa kako slikco daj gor da vidimo kak zgleda, pa če je ok bote pa novi kšeft otprli :)
Slika

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Sr avg 14, 2002 7:51 pm

sem imel Walker na prejšnem avtu.
Dobiš 18 mesecev garancije drži pa 24. :_(

ferrarist
Novinec

Napisal/-a ferrarist Sr avg 14, 2002 9:18 pm

ma nimam skenerja..pac klasicno velika ovalna cev,v njej se perforirana(luknjicasta)plocevina(tako da je med njima cca 3 cm prostora,v katerega natlacis stekleno volno in potem zapres use skupej na konceh in na zadnjem koncu cev ven(v mojem primeru fi 75mm)....sploh ni blema za to narest

to rata prakticno brez nobene pregrade,brez nic...sam sredn lonc alpa katalizator not pust,k drgac je ko da bi blo brez auspuha.to prakticno sam fuuuuuuuul poglobi glas...
Slika

ferrarist
Novinec

Napisal/-a ferrarist Sr avg 14, 2002 9:18 pm

ma nimam skenerja..pac klasicno velika ovalna cev,v njej se perforirana(luknjicasta)plocevina(tako da je med njima cca 3 cm prostora,v katerega natlacis stekleno volno in potem zapres use skupej na konceh in na zadnjem koncu cev ven(v mojem primeru fi 75mm)....sploh ni blema za to narest

to rata prakticno brez nobene pregrade,brez nic...sam sredn lonc alpa katalizator not pust,k drgac je ko da bi blo brez auspuha.to prakticno sam fuuuuuuuul poglobi glas...preverjeno!
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov