Jaz ti lahko povem samo za Walker, ker ga mam gor. Navadni izpuhi držijo kaki 2 leti pol pa moraš menjat šit, sem pa ču da bi naj Bosi (al kak se že prav piše) dalje držal. Walkerja pa sem kupo pri tertineku. kaj pa Novakovi izpuhi, kaj so vredu al ne. Ker meni je spet nekaj začelo pihat pa bom zgleda mogo menjat grr.
ma nimam skenerja..pac klasicno velika ovalna cev,v njej se perforirana(luknjicasta)plocevina(tako da je med njima cca 3 cm prostora,v katerega natlacis stekleno volno in potem zapres use skupej na konceh in na zadnjem koncu cev ven(v mojem primeru fi 75mm)....sploh ni blema za to narest
to rata prakticno brez nobene pregrade,brez nic...sam sredn lonc alpa katalizator not pust,k drgac je ko da bi blo brez auspuha.to prakticno sam fuuuuuuuul poglobi glas...
ma nimam skenerja..pac klasicno velika ovalna cev,v njej se perforirana(luknjicasta)plocevina(tako da je med njima cca 3 cm prostora,v katerega natlacis stekleno volno in potem zapres use skupej na konceh in na zadnjem koncu cev ven(v mojem primeru fi 75mm)....sploh ni blema za to narest
to rata prakticno brez nobene pregrade,brez nic...sam sredn lonc alpa katalizator not pust,k drgac je ko da bi blo brez auspuha.to prakticno sam fuuuuuuuul poglobi glas...preverjeno!