andrej86 je napisal/-a:P106r je napisal/-a:1. Uporabi iskanje
2. S takim avtom rajši ne pretiravaj s kakšno končno hitrostjo
3. Ne vem zakaj sploh rabiš boljšo končno...
4. Če že, potem bi jaz menjalnik zamenjal da bi imel malenkost večja razmerja
Aja, za moč pridobivat pa kot povsod drugje piše: kupi drug avto
citiram vse točke
1.na googlu bi to naj našel?
2.misliš da samo tebi avto leti ko pra...
3.boljšo končno ma zj..... ker men 1,2 180 leti in je očitno nekaj narobe z njegovim motorjem
4.kaj misliš da kar tak menjalniki vse povprek pašejo,oz. od kerega modela renaulta bi ti dal gor menjalnik?
1. Uporabi iskanje na tem forumu ker čudno če ni o tem vsak dan ena tema na novo odprta
2. Tak clio ni narejen zato da ga boš skoz tiščal 180. Moj pa fajn leti ja, sam se pa 180 tako poredko peljem da je joj ker se skoraj nimam kje peljati toliko, poleg tega pa to ni najbolj ekonomično v vseh pogledih
3. Kaj je zj... in kaj ne, bi se lahko prej pozanimal ko je kupoval (po tvojem mnenju eno zj... kišto). Kakor sedaj sprašuje se predvideva da je z avtom vse v redu, saj ni logično da boš šel tunat pokvarjen avto, poleg tega niti ni spraševal kaj je narobe da tako malo leti, ampak kaj lahko predela...
4.Menjalniki vem da ne pašejo kar povprek, glede renaulta res ne vem, sem pa imel pri P106 na primer možnost zamenjave z menjalnikom z daljšimi prestavnimi razmerji, sem pa siguren da se kakšen menjalnik najde
Te še kaj zanima, preden se spet tako razburiš?