90hp na 135hp a ni to malo preveč, ker kolko vem iz 105hp gredo na cca 135hp-140hp? Pol bi mogla iti 105hp na cca 155hp !golfTDI je napisal/-a:sej pravm,da men tut ni blo jasno,ker se ponavadi te konje potegne iz 105konjske mašine.pri tisti z 90konji je razen menjalnika vse isto.le zaprta je zaradi nevem kakih marketinških,zavarovalniških,... fint.
tok je blo men objasnjeno,če kdo pravi da ni tako,mi je vseeno,važno da avto leti bl ku prej.
fare je napisal/-a:90hp na 135hp a ni to malo preveč, ker kolko vem iz 105hp gredo na cca 135hp-140hp? Pol bi mogla iti 105hp na cca 155hp !golfTDI je napisal/-a:sej pravm,da men tut ni blo jasno,ker se ponavadi te konje potegne iz 105konjske mašine.pri tisti z 90konji je razen menjalnika vse isto.le zaprta je zaradi nevem kakih marketinških,zavarovalniških,... fint.
tok je blo men objasnjeno,če kdo pravi da ni tako,mi je vseeno,važno da avto leti bl ku prej.
Lumpy_ je napisal/-a:A ni 105 konjska že PD? Ker 90 konjska ni.
Že tu je potem razlika. Pa odvisno potem spet od turbine. MOjga se je dalo malo več odpret, ker ti 90konjski novi motorji imajo od 110 konjskih variabilno turbino. Mi je pa reko Matjaž na rsr-u, da če bi dal še šobe druge, bi blo komot 140 konjev.
golfTDI je napisal/-a:fotr je pri omenjenemu pred kratkim čipal golfa 5,iz 90 na 135 konjev.že men se je čudno zdelo od kje toliko konjev,pa je mojster reku da sta 90 in 105-konjski motor v osnovi enaka,edin da je 90-konjski tovarniško zelo zelo zaprt.zdej se dost lepše,boljše in lažje zavrti kot prej,ni več tok zadušen.
direkt na tvoje vprašanje pa žal ne znam odgovort.
krokodil je napisal/-a:pozdvleni glej osnova motorja pr (90)km pa (105)km zunanjost motora ja notranjost pa ne bati ojnica pa tak dalje ker ci bi blo to vse isto pr obeh bi lahko naprimer da ti da kaj hin pa maš 105km kupo od 90 pa bi to šlopa žau negre tak da nista ista.
Lumpy_ je napisal/-a:A ni 105 konjska že PD? Ker 90 konjska ni.
Že tu je potem razlika. Pa odvisno potem spet od turbine. MOjga se je dalo malo več odpret, ker ti 90konjski novi motorji imajo od 110 konjskih variabilno turbino. Mi je pa reko Matjaž na rsr-u, da če bi dal še šobe druge, bi blo komot 140 konjev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov