killah bee je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:Glavo daš zrihtat, katalizator stran, na koncu odprt avspuh, vse skupaj na koncu še
optimiziraš ECU. Končni rezultat nekje 165KM
Sam to je kr velik prirastka za tako malo dela ( 25-30KM ) Dvomim
Pa je šel merit prej na valje, serijskega mislim? Ker glih fora je v tem ker imajo po večini teh firm mal napačno preračunavanje izgub. Merijo ti na kolesih in potem program preračuna na konje na gredi...z 30% izgubamiDr_S je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:Glavo daš zrihtat, katalizator stran, na koncu odprt avspuh, vse skupaj na koncu še
Pri sodelavcu je bil tak prirastek. S tem da je imel v začetku 135KM ( isti motor)
Sedaj ima pa 162KM
To je seveda na gredi moč
Dr_S je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:Glavo daš zrihtat, katalizator stran, na koncu odprt avspuh, vse skupaj na koncu še
Pri sodelavcu je bil tak prirastek. S tem da je imel v začetku 135KM ( isti motor)
Sedaj ima pa 162KM
CiCn je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:Glavo daš zrihtat, katalizator stran, na koncu odprt avspuh, vse skupaj na koncu še
Sedaj ima pa 162KM
To na S16 ane, nekam znani koniji so mi
CiCn je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Dr_S je napisal/-a:Glavo daš zrihtat, katalizator stran, na koncu odprt avspuh, vse skupaj na koncu še
Sedaj ima pa 162KM
To na S16 ane, nekam znani koniji so mi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov