Odločam se med KW in EIBACH?..so to kvalitetne vzmeti?
lp jan
P:S se opravičujem če je že bila ta tema.

janchy je napisal/-a:Hvala za odgovore,
sej za druge firme me itak ni potegnil,sploh pa ne apex, k vse k poznam vsi "jamrajo"da se posedajo .verjetno bom vzel kar eibach k mam zdej 15% popusta tko dabaje so ful kvalitetni...
v ceni pa ni velike razlike med KW in EIBACH?
Zanima me kakšna je potem vožna,a je ful trda, mislm a ful trese k zapeleš na lukno al pa ...
lp
AudiFreak je napisal/-a:Jaz imam Eibach Pro Kit. A4 mi je nižji za 3,5 cm. Pozna se kar, sam bi raje imel še tršega. MOgoče so tudi krivi kaj moji amortizerji, ki so baje fuč.
sami fedri niso dovolj pojdi k Turnšku obnovit tvoje stare pa naj ti jih strša še za 25-30% pol bo razlika očitna - športni amortizerji kot so Koni Bilstein imajo 40 % bolj trdo nastavitev od serijskega in so precej trdi torej z 25-30 % tršanjem tvojih boš dosegel trše podvozje in še vedno ohranil udobje ...jaz sem imel 20 % tršane pri Turnšku na istem avtomobilu z istimi fedri in sem bil zadovoljen - bil je udoben in bolje vodljiv ... L.p. MadAudiFreak je napisal/-a:Jaz imam Eibach Pro Kit. A4 mi je nižji za 3,5 cm. Pozna se kar, sam bi raje imel še tršega. MOgoče so tudi krivi kaj moji amortizerji, ki so baje fuč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost