Mad je napisal/-a:... K& N je scrap ' nisem vedel ... no kaj tebi ne bi uspelo samemu sestaviti teh cevi pa odpeljat filter nekam dol ? Ves point teh filtrov je v prepustnosti bombaža iz katerega so in možnost zadržavanja trdih delcev v svojem plašču pri ne preveč restriktivnem prepuščanju zraka ... tuli ti pa zaradi votline v kateri se nahaja (in mene osebno bi motilo če bi mi tako mukal avto) MB - KP bi imel betico kakor lubenico sedaj ko imaš vse gor daj poskusi še K & N dat tja na konec cevi pa boš verjetno ponovno odkril toplo vodo ... Sorry da ti kurim intuziazem a si ne morem pomagat

Honda Integra je imela K&N konusni filter original v svoji škatli ... menda vedo zakaj ??? L.p. Mad
Ni pene Mad
Ja - zame je K&N slab proizvajalec, razvikani crap in nič več. Ko sem ga vgradil, sem naredil precej manj kilometrov (prosim ne govori mi ker delam vsak dan 100 km iste rute), filter je zanikrno filtriral in pobiral veliko svinjarije v motor., izgubil sem OBČUTNO na navoru in končna mi je padla za 20 km/h - toliko o K&N "performansah". Pa še ploščica na koncu filtra je odpadla ker dajo neko fleko lima da jo drži gor; ma celi sistem je naravnost ghetto tuning proti temu. - Na koncu sem popizdil in vrgel v smeti vse skupaj. Tako da - kar naj bo v Integri(prvič to slišim btw) zaradi mene
Ti bom ob priliki pokazal tale sistem, pa boš takoj pogruntal zakaj je kvaliteta; do takrat si poglej nivo izdelave in dovršenost matrijalov:
http://www.f5air.com/features.html
Če boš pa ti naredil boljši sistem super - bom jaz prvi kupil OK? -To je obljuba
Moja betica je super; tako se dere le pri pohojenem gasu - drugače pa še vedno lepo tiho reže zrak po avtocesti pri potovalni hitrosti. Vozim se pa LJ - ZG dokaj redno.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi