angleščina - v fazi prevajanja
nemščina - v fazi prevajanja
francoščina - v fazi prevajanja
italijanščina - vseh jezikov pa človek res ne more obvladati !
Stvar naj bi se montiralo na dovodo cevko bencina in naj bi polarizirala beninove molekule in s tem prispevala k boljšemu izgorevanju bencina in manjši porabi, je tako? Pač od frenda sm slišal da na Ladi Nivi to ne pomaga nič...ne vem akako je pa pri novejših avtih...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
combustione vibratorie - pod ti besedi bi si človek lahko marsikaj mislo, pa nič v zvezi z motorjem :D
Očitno pa je to ista finta kot tista čudna stvar ki bi naj zaustavla rjavenje pleha, koristi pa samo tolko da imaš eno črno škatlico več v avtu, lahko pa da se motim
Meni ga je prodajalec moto delov vneto priporočal (za motocikel enih 140 evrov če se ne motim, potem pa sem vidu da ga kar nekaj privatnikov montira po Italiji-blizu meje).
Ja kao dela motor po montaži (montiran na karburator) z malo višjimi obrati oz. ima pri nižjih malo manj moči drugače pa je motor močnejši, poskočnejši, občutno manj porabi, manj onesnažuje, tralalaal,.....3 leta garancije,.....se mi zdi prelepo da bi blo res, nobenega pa osebno na poznam ki bi to imel mantirano zato sem se tudi obrnil na ta forum.
GT4turb0 pravi: Ne v San Giovani al Natisone moto trgovina PSP. Sem pa zasledil tudi v Pneusservisu-tam glej da te ne nafuka na gumah!
Saj ne kupujem tam, slučajno sm bil enkrat s frendom tam pa nam je začel to ponujat, pa naj poskusimo na njegovem avtomobilu kakšna je razlika......na parkirišču :D:Dma ne moreš:D:D:D
Never drive faster, than your guardian angel can fly.