Bawc je napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje mate z omenjenimi kompleti vzmeti, ki znižajo avto za prb. 35mm. Katere vzmeti so bolj kvalitetne, se manj posedajo? Katere vzmeti se bolje obnesejo na cesti?
Za vse odgovore se vam v naprej zahvaljujem.
Lp Bawc
golfTDI je napisal/-a:Bawc je napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje mate z omenjenimi kompleti vzmeti, ki znižajo avto za prb. 35mm. Katere vzmeti so bolj kvalitetne, se manj posedajo? Katere vzmeti se bolje obnesejo na cesti?
Lp Bawc
tut mene zanima,zakaj je taka razlika v ceni.
so recimo eibach vzmeti res toliko boljše od apex,kolikor so dražje(110eu/230eu)
je boljše kupit kvalitetnejše(pa dat dvakrat več dnarja),pa maš pol mir?
al so recimo h&r,apex,... res tako slabi v primerjavi z eibachi?
Bawc je napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje mate z omenjenimi kompleti vzmeti, ki znižajo avto za prb. 35mm. Katere vzmeti so bolj kvalitetne, se manj posedajo? Katere vzmeti se bolje obnesejo na cesti?
Lp Bawc
CupraR je napisal/-a:Bawc je napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje mate z omenjenimi kompleti vzmeti, ki znižajo avto za prb. 35mm. Katere vzmeti so bolj kvalitetne, se manj posedajo? Katere vzmeti se bolje obnesejo na cesti?
Lp Bawc
Fedr k fedr, največ na lego vpliva amortizer...
Tko da brezveze neki nižat, če so serijski amortizerji prešvoh, bo sam še slabš na neravninah..
Voith je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Bawc je napisal/-a:Zanima me kakšne izkušnje mate z omenjenimi kompleti vzmeti, ki znižajo avto za prb. 35mm. Katere vzmeti so bolj kvalitetne, se manj posedajo? Katere vzmeti se bolje obnesejo na cesti?
Lp Bawc
Fedr k fedr, največ na lego vpliva amortizer...
Tko da brezveze neki nižat, če so serijski amortizerji prešvoh, bo sam še slabš na neravninah..
aja amortizer ni fedr al kaj?
amortizer = blazilec + fedr
fedri so zelo pomembna komponenta vzmetenja in niti prblizn ni fedr k fedr.
ce bi to drzal bi mela f1 isti fedr k jugo, pa nima. ma silikonkarbonske fedre in te so tut za v avto najbolsi in seveda najdrazji.
Js priporocam SPAX al pa KONI komponente.
spax krypton gas blazilci so odlicni.
ManIAK je napisal/-a:extreme N je napisal/-a:v petek montiral H&R pa obnovil amortizerje. Za zacetek po 300km lahko povem da se je lega spremenila za 100%!
obvezno pa menjat ali obnovit amortizerje ko menjas fedre.
kdo ti je to montiral oz obnavljal?
CupraR je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:extreme N je napisal/-a:v petek montiral H&R pa obnovil amortizerje. Za zacetek po 300km lahko povem da se je lega spremenila za 100%!
obvezno pa menjat ali obnovit amortizerje ko menjas fedre.
kdo ti je to montiral oz obnavljal?
Kokr se spomnm je vugi peljal.. Dobra opcija če hočš finančno dobr skoz pridt (ni denarja za komplete itd..)
CupraR je napisal/-a::lol:amortizer kot amortozer je druga beseda za blažilec
nobenga fedra ni zravn
![]()
![]()
Voith je napisal/-a:CupraR je napisal/-a::lol:amortizer kot amortozer je druga beseda za blažilec
nobenga fedra ni zravn
![]()
![]()
kako se torej rece vsemu skupaj? sepravi blazilcu + fedru? si mal nepismen ti?
http://www.amortizer.si/sloindex/sloindex.html
zakva tle omenja amortizerje in blazilce na isti strani? da je bolj pestro napisan al kva dumbass.
ko bos sam enkat podiral amortizerje in menjal vzmeti, blazilce, lezaje ipd s svojimi rokami pa pametuj, do takrat pa tiho.
in ja price/preformance je pri SPAX najboljsi.
Koni je pa izbira za 5000€ ali vec.
POTREBUJETE NOVE AMORTIZERJE?
Osnovna naloga blažilcev je zagotoviti stalen kontakt pnevmatik s cestiščem. Če blažilci tega ne zagotavljajo, jih je potrebno zamenjati, saj je vožnja takšnega vozila izredno nevarna.
KAKO UGOTOVIMO DA SO BLAŽILNIKI IZTROŠENI?
Voith je napisal/-a:CupraR je napisal/-a::lol:amortizer kot amortozer je druga beseda za blažilec
nobenga fedra ni zravn
![]()
![]()
kako se torej rece vsemu skupaj? sepravi blazilcu + fedru? si mal nepismen ti?
http://www.amortizer.si/sloindex/sloindex.html
zakva tle omenja amortizerje in blazilce na isti strani? da je bolj pestro napisan al kva dumbass.
ko bos sam enkat podiral amortizerje in menjal vzmeti, blazilce, lezaje ipd s svojimi rokami pa pametuj, do takrat pa tiho.
in ja price/preformance je pri SPAX najboljsi.
Koni je pa izbira za 5000€ ali vec.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov